Asunto-osakeyhtiön taloushallinto -koulutus käynnistyy uudistettuna verkkototeutuksena - Hämeen ammattikorkeakoulu
Asunto-osakeyhtiön taloushallinto -koulutus käynnistyy uudistettuna verkkototeutuksena
Hämeen ammattikorkeakoulu

Asunto-osakeyhtiön taloushallinto -koulutus käynnistyy uudistettuna verkkototeutuksena

28.03.2019 16:02

HAMKin Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 5 op -koulutus käynnistyy jälleen. Koulutusta on muokattu joustavampaan muotoon, joten sen voi suorittaa oman aikataulun mukaan täysin verkossa. Asunto-osakeyhtiön taloushallintokoulutus sisältää kattavan paketin, jolla saa hyvät eväät asunto-osakeyhtiön taloushallinnon hoitamiseen. 

Array

Sisältö

  • Talousarvion laadinta
  • Toimintakertomuksen tekeminen
  • Kirjausten tekeminen
  • Tilinpäätöksen viennit
  • Arvonlisäveron käsittely kirjanpidossa
  • Tilinpäätössuunnittelu sekä tilin- ja toiminnantarkastus

Toteutus

Koulutus suoritetaan kokonaan verkossa. Voit aloittaa koulutuksen sinulle parhaiten soveltuvana ajankohtana. Koulutus sisältää verkkoluentoja, kirjallista tausta-aineistoa ja käytännönläheisiä oppimistehtäviä. Tehtävien ohjeistus ja henkilökohtainen palaute annetaan verkossa. Koulutus sisältö viisi osaa, jotka suoritetaan kahden viikon jaksoissa.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, joka haluaa opiskella  joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.  Kohderyhmänä isännöitsijät, asunto-yhtiöiden taloushallinnon tehtäviä hoitavat tai tehtäviä aloittelevat henkilöt, sekä asunto- ja kiinteistöyhtiön hallituksen jäsenet.

Kouluttaja

HM Marjatta Kariniemi. Yli 25 vuoden monipuolinen taloushallinnon työkokemus teollisuuden-, kaupan-, ja tilitoimistoaloilta sekä julkishallinnosta ovat tuoneet opetukseen vahvasti työelämälähtöisyyden. Marjatalla on KLT-valtakirja ja hänen vahvuutenaan on ajantasainen laskentatoimen osaaminen ja opettajaopinnoissa erikoistuminen verkko-opetukseen.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU