yritykset Archives - Hämeen ammattikorkeakoulu

Alustatalouden mahdollisuudet webinaari

26.11.2020 klo 9-10.30 Alustatalouden mahdollisuudet Mitä alustataloudella tarkoitetaan, kuinka se toimii ja miten siihen pääsee mukaan. Webinaarissa kerrotaan, millaisia hyötyjä alustataloudesta on yrityksille ja näytetään esimerkkejä alustatalouden ratkaisuista. lous  Ilmoittaudu mukaan!
continue reading

BitJobs -IT-alan rekrytointitapahtuma

BitJobs on rento opiskelija- ja yritysläheinen rekrytointitapahtuma. Järjestävinä tahoina toimivat HAMKin tietojenkäsittelyn koulutus ja Linnan Kehitys Oy. BitJobs-tapahtumassa on esillä useita IT-alan yrityksiä, mikä tarjoaa opiskelijoille todella hyvät mahdollisuudet rakentaa suhteita työelämään. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu tietojenkäsittelyn opiskelijoille sekä Computer Applications -koulutuksessa opiskeleville 2.
continue reading
Tekoälyn luoma hahmo, joka näyttää siltä, kuin olisi yhtä valkoisen asunsa kanssa

Digitaalinen muotoilu ja muoti -työpaja yrityksille ja toimijoille

ÄLYKKYYDESTÄ UUTTA VASTUULLISTA MUOTOILUA, MUOTIA, OSAAMISTA JA LIIKETOIMINTAA -HANKKEEN TYÖPAJA  Hankkeessa kehitetään digitaalisen muodin palveluita ja tuotteita, esittely-ympäristöjä (virtuaalimaailma) ja käyttäjäkokemusta. Kanta-Hämeen alueen yrityksille järjestettävistä työpajoista nousseiden tarpeiden ja kehittämisideoiden pohjalta toteutetaan kaksi pilottia yhdessä yrittäjien ja toimijoiden kanssa. Lue
continue reading

Digitaalinen myynti ja markkinointi verkkovalmennus

Lisämyynti vaatii systemaattisuutta, asiakkaan ja ostoprosessin tuntemusta sekä luottamuksen luomista – myös digikanavissa. Ideoita ja mahdollisuuksia digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehostamiseksi. ilmoittaudu mukaan!   Katso syksyn 2020 muut webinaarit ja valmennukset TÄÄLTÄ.
continue reading

Doerz ja Häme Experience webinaari

Millainen palvelu Doerz ja Häme Experience ovat. Kuinka palvelut toimivat ja kuinka niihin pääsee mukaan ja millaisia uusia mahdollisuuksia ne antava yrittäjille. ilmoittaudu mukaan!   Katso syksyn 2020 muut webinaarit ja valmennukset TÄÄLTÄ.
continue reading

Executive Master of Business Administration (EMBA) -koulutuksen lanseeraustilaisuus

Hull yliopisto (UK) yhteistyössä Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa on käynnistämässä Executive MBA (EMBA) -koulutusta, joka on kansainvälisesti arvostettu maisteritason yliopistotutkinto (www.hamk.fi/emba). Koulutuksessa on kolme erikoistumispolkua: General  Management, Health and Social Care Management ja Technology Management. Ensimmäinen ohjelma alkaa Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa huhtikuussa
continue reading
Frush logo

FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma

FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma on paketti päivänpolttavia puheenvuoroja, toiminnallisia työpajoja sekä tietysti pitsausta. Tapahtuman tavoitteena on kiihdyttää kasvu- ja startup-yritysten kehitystä sekä ideoida ja edistää uutta kiertotalouden toimintaa. Visiona on olla valtakunnan johtava kiertotaloustapahtuma. Lue tapahtuman tiedote. FRUSH kokoaa
continue reading

Google My Business verkkovalmennus

21.9.2020 klo 13-14 Google My Business Mikä on Google My Business, kuinka se toimii, kuinka sinne saa oman toiminnan näkyväksi ja millaista hyötyä tästä on omalle liiketoiminnalle.  ilmoittaudu mukaan!
continue reading

Highlights of smart bioeconomy research

Executed between 2019 and 2021, Bioeconomy 4.0 and Carbon 4.0 programs have combined the competences and research excellence of HAMK’s four research units, HAMK Bio, HAMK Smart, HAMK Tech, and HAMK Edu, around one cross-disciplinary research area: digitalized bioeconomy. The Bioeconomy 4.0
continue reading

Hämäläisen luomun tiekartta – seminaari

Luomussa vara parempi –hanke on vuoden alussa käynnistynyt kolmivuotinen maaseuturahaston rahoittama yhteistyöhanke. Hankkeen aloitusseminaari järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan toimipisteessä keskiviikkona 17.4.2019 klo 10-15. Seminaarin teemana on ”Tuplataan hämäläinen luomu”. Seminaarissa eväitä hämäläisen luomutiekartan rakentamiseen alustaa ProLuomu ry:n toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila.
continue reading