Jatkuvuuden hallinta ja varautuminen yhteiskunnassa 3 op (YAMK) - Hämeen ammattikorkeakoulu
Jatkuvuuden hallinta ja varautuminen yhteiskunnassa 3 op (YAMK)
Avoin amk
Avoin amk

Jatkuvuuden hallinta ja varautuminen yhteiskunnassa 3 op (YAMK)

Jatkuvuuden hallinta ja varautuminen yhteiskunnassa 3 op (YAMK)

Tämä opintojakso kuuluu Äkillisiin kriiseihin varautuminen ja toimintavalmiuden ylläpitäminen -moduuliin.

Tavoite

Opiskelija

  • ymmärtää kansallisen jatkuvuuden hallinnan ja varautumisen merkityksen erilaisissa toimintaympäristöissä.
  • soveltaa varautumisen lainsäädäntöä, periaatteita ja toimintatapoja normaalioloissa sekä häiriö-ja poikkeustilanteissa.

Sisältö

ks. tavoite

Laajuus

3 op

1 op tarkoittaa opiskelijalle noin 27 tuntia, joten opintojakson 3 op:tä tarkoittaa noin 81 tuntia työskentelyä.

Koulutusmuoto

Opetus perustuu tutkivaan oppimiseen. Opintojakso aloitetaan kontaktiopetuksella, joka toteutetaan hybridinä (mahdollisuus sekä läsnä- että etäosallistumiseen), jonka jälkeen opintojakso jatkuu e-opiskeluna verkkoympäristössä. Opinnot edellyttävät aktiivisuutta ja itseohjautuvuutta. HAMKissa toimitaan BYOD -periaatteen mukaisesti eli opiskelijat käyttävät omia ja itse hankkimiaan tietokoneita sekä muita tietoteknisiä laitteita.

Kohderyhmä

Opintojakso on ylemmän avoimen ammattikorkeakoulun (YAMK) opintotarjontaa.

Aikataulu

4.12.2023 – 23.2.2024

Kontaktiopetus to 7.12.2023 klo 13.00-16.00
Aikaan ja paikkaan sitomaton e-opiskelu 8.12.2023 – 22.1.2024
Kirjallisen tehtävän palautus 22.1.2024 mennessä

Tarkista ajankohtaiset tiedot aina opinto-oppaasta.

Lisätietoja

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat ilmoittautuvat opinnoille avoimen AMKin ilmoittautumisaikoina HAMKin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.
Avoimen AMKin opintomaksun suuruus on 15 euroa/opintopiste ja maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Opiskelupaikkoja on rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Opintojaksopalaute annetaan opintojakson päättyessä. Spark- opintopalautteen antaminen on mahdollista aikaisintaan seitsemän (7) päivää ennen toteutussuunnitelmalle merkittyä päättymispäivää ja se jatkuu 14 päivää toteutuksen päättymisen jälkeen. Opiskelija saa HAMKin sähköpostiin muistutusviestin palautteen antamisesta toteutuksen päättymispäivänä, jos palautetta ei ole annettu sitä ennen. Avoimen AMKin opiskelijat voivat antaa opintojaksopalautetta selaimen kautta osoitteessa https://pakki.hamk.fi/spark

 

ILMOITTAUTUMINEN
Tietoa opiskelusta
Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: avoinamk@hamk.fi
Opintojakson lisätiedot opinto-oppaasta ja tarvittaessa toteutussuunnitelmassa mainitulta vastuuhenkilöltä etunimi.sukunimi@hamk.fi

HAMKin avoin AMK sopii sinulle, joka haluat suorittaa ammattikorkeakouluopintoja – iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta.

HAMKin avoin AMK opintoihin voivat osallistua kaikki opiskelusta kiinnostuneet. Opinnoilla kehität ammattitaitoasi, opit millaista on opiskelu ammattikorkeakoulussa sekä päivität osaamistasi. Opinnot ovat kaikki korkeakoulutasoisia ja osia eri tutkinnoista.

Valitse avoimet opinnot, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, ammattitaitoasi tai päivittämään jo olemassa olevaa osaamista opiskelemalla tiettyjä opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä moduuleita.

Polkuopinnot on oikea valinta, jos tavoitteenasi on edetä tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen kautta. Polkuopinnot eroavat muista avoimista opinnoista siten että opiskelija tähtää ensimmäisen vuoden AMK-opintojen tai ensimmäisen lukukauden YAMK-opintojen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi.

Tutustu myös Korkeakouludiplomeihin ja Osaajakoulutuksiin.