Sikatilan tuotanto ja kehittäminen 15 op - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sikatilan tuotanto ja kehittäminen 15 op

Sikatilan tuotanto ja kehittäminen 15 op

Sikatilan tuotanto ja kehittäminen 15 op

Opintojaksolla opitaan sikatilan kokonaisvaltaista tarkastelua erityisesti tuotannon suunnittelun ja kehittämisen näkökulmasta katsottuna.

Tavoite

Opiskelija osaa:

  • kehittää sikatilaa tutkimustietoa hyödyntäen yhteistyössä alan toimijoiden kanssa
  • sikalarakennuksen toiminnallisen suunnittelun
  • sikatilan tuotantoprosessit
  • suunnitella sikatilan rehustuksen
  • tehdä sikatilan tuotanto-, kannattavuus- ja investointilaskelmia.

Sisältö

Aiheet:

  • Tuotantoympäristö
  • Ruokinta
  • Terveys
  • Talous
  • Eläinaines

Laajuus

15 op

Koulutusmuoto

Moduuli toteutaan kokonaan e-toteutuksena. Opiskelu on itsenäistä. Opettajan ohjausta on mahdollista saada Moodlen ja Zoomin välityksellä. Zoom-yhteydet sovitaan erikseen.

Kohderyhmä

Opintojakso on avoimen ammattikorkeakoulun kaikille avointa opintotarjontaa.

Aikataulu

01.09.2022 – 16.12.2022

Tarkista ajankohtaiset tiedot aina opinto-oppaasta.

Lisätietoja

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat ilmoittautuvat opinnoille avoimen AMKin ilmoittautumisaikoina HAMKin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Avoimen AMKin opintomaksun suuruus on 15 euroa/opintopiste ja maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Opiskelupaikkoja on rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opintojaksopalaute annetaan opintojakson päättyessä. Spark- opintopalautteen antaminen on mahdollista aikaisintaan seitsemän (7) päivää ennen toteutussuunnitelmalle merkittyä päättymispäivää ja se jatkuu 14 päivää toteutuksen päättymisen jälkeen. Opiskelija saa HAMKin sähköpostiin muistutusviestin palautteen antamisesta toteutuksen päättymispäivänä, jos palautetta ei ole annettu sitä ennen. Avoimen AMKin opiskelijat voivat antaa opintojaksopalautetta selaimen kautta osoitteessa https://pakki.hamk.fi/spark

 

ILMOITTAUTUMINEN
Tietoa opiskelusta
Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: avoinamk@hamk.fi
Opintojakson lisätiedot opinto-oppaasta ja tarvittaessa toteutussuunnitelmassa mainitulta vastuuhenkilöltä etunimi.sukunimi@hamk.fi

HAMKin avoin AMK sopii sinulle, joka haluat suorittaa ammattikorkeakouluopintoja – iästä tai pohjakoulutuksesta riippumatta.

HAMKin avoin AMK opintoihin voivat osallistua kaikki opiskelusta kiinnostuneet. Opinnoilla kehität ammattitaitoasi, opit millaista on opiskelu ammattikorkeakoulussa sekä päivität osaamistasi. Opinnot ovat kaikki korkeakoulutasoisia ja osia eri tutkinnoista.

Valitse avoimet opinnot, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, ammattitaitoasi tai päivittämään jo olemassa olevaa osaamista opiskelemalla tiettyjä opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä moduuleita.

Polkuopinnot on oikea valinta, jos tavoitteenasi on edetä tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen kautta. Polkuopinnot eroavat muista avoimista opinnoista siten että opiskelija tähtää ensimmäisen vuoden AMK-opintojen tai ensimmäisen lukukauden YAMK-opintojen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi.

Tutustu myös Korkeakouludiplomeihin ja Osaajakoulutuksiin.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU