Uraohjaus - Hämeen ammattikorkeakoulu
Uraohjaus
Hämeen ammattikorkeakoulu
Uraohjauksen erikoistumiskoulutus - mies ja nainen kävelevät hymyillen sisätiloissa

Uraohjaus

Mitä hyötyä ikoni

MITÄ HYÖTYÄ?

Erikoistumiskoulutus tarjoaa mahdollisuuden eri alojen ammattilaisille kehittää ja syventää uraohjauksen osaamista sekä asiantuntijuutta. Koulutuksen suoritettuaan osallistujalla on valmiudet jäsentää uraohjausta osana laajempaa yhteiskunnan ja muuttuvan työelämän kokonaisuutta sekä suunnitella ja toteuttaa asiakastarvelähtöisiä uraohjausprosesseja.


Kenelle suunnattu ikoni

KENELLE SUUNNATTU?

Koulutus on tarkoitettu uraohjauksen tehtävissä toimiville, korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille. Koulutukseen voidaan ottaa myös henkilö, jolla on muu soveltuva tutkinto sekä ohjausalan työelämäkokemusta. Opiskelijapaikkoja on ammatillisilla opettajakorkeakouluilla yhteensä 30 ja Jyväskylän yliopistolla 20.


TIEDOT KOULUTUKSESTA

TUTKINTONIMIKE Uraohjauksen erikoistumiskoulutus
KESTO 12 kk
LAAJUUS  (OPINTOPISTETTÄ)30
AJANKOHTA1/2019 – 12/2019
TOTEUTUSTAPAMonimuoto-opiskelu
HINTA750 € tai 1500 €
HAKUAIKA10/2018

Uraohjaus

Erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavaksi tarkoitettuja, jo työelämässä toimineille suunnattuja ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistäviä pitkäkestoisia koulutuksia.

Ammatilliset opettajakorkeakoulut (Haaga-Helia AMK, HAMK, JAMK, OAMK ja TAMK) käynnistävät yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa uraohjauksen erikoistumiskoulutuksen tammikuussa 2019.

Opiskelijapaikkoja on ammatillisilla opettajakorkeakouluilla yhteensä 30 ja Jyväskylän yliopistolla 20. Ammattikorkeakoulun opiskelijakiintiössä hakeutuville hinta on 750€ ja Jyväskylän yliopiston opiskelijakiintiössä hakeutuville hinta on 1500€ johtuen erosta organisaatioiden hinnoitteluperiaatteissa. Koulutuksen pääsisältö on molempien opiskelijakiintiöiden kautta tuleville sama mutta esim. lähiopetuspäivien määrissä voi olla eroja. Tarkemmat tiedot koulutuksesta, sen toteutuksesta ja koulutukseen hakeutumisesta julkaistaan syys-lokakuussa 2018.

Lisätietoa koulutuksesta löytyy täältä.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU