Hae HAMKin somettajaksi - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hae HAMKin somettajaksi
Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMKin opiskelijoita

Hae HAMKin somettajaksi

Haluatko HAMKin somettajaksi – tienaa viikon lounaat!

Oletko sosiaalisessa mediassa kuin kala vedessä? Etsimme HAMKin Instagram (@hamkstories) ja Snapchat (@hamk_uas) -tileille innokkaita somettajia, jotka kertovat yhden viikon ajan opiskelijan arjesta.

Mitä sinä ja opiskelukaverisi teette päivät pitkät? Mitä olet oppinut? Kuka on opiskeluporukkasi kiinnostavin persoona tai koulutuksesi motivoivin opettaja? Miten yhdistät opiskelun, perheen ja työn? Oletko työharjoittelussa, viimeisteletkö opinnäytetyötä tai oletko vasta aloittanut opinnot?

HAMKissa on yli 7000 opiskelijaa ja jokaisella on oma tarina kerrottavana – jaa meille omasi!

Somettajan tehtävänä on päivittää valitsemaansa HAMKin somekanavaa (Instagram tai Snapchat) yhden viikon ajan alkaen tammikuussa 2019, itselle sopivana ajankohtana. Työskentelyaika ilmoitetaan hakulomakkeella. Postauksia tehdään vähintään 5 kpl viikon aikana. Sisältö voi olla videomuodossa tai kuvaa ja tekstiä.

Urakan päätyttyä saat kouluviikon lounaat oman kampuksesi opiskelijaravintolaan (5 kpl lounaita/lounaslippuja).

Kiinnostuitko? Hae mukaan täyttämällä hakulomake tästä.

Voit hakea mukaan milloin tahansa. Viikot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea, mikäli mielit mukaan tiettynä ajankohtana.

HAMKilla on käyttöoikeus somettajan tuottamaan materiaaliin, mutta tekijänoikeudet säilyvät somettajalla. Tekstiä, kuvia ja videoita voidaan käyttää HAMKin markkinoinnissa esimerkiksi linkittämällä ne HAMKin sosiaalisen median kanaville ja verkkosivuille.

Somettajaksi voivat hakea opiskelijat kaikista HAMKin suomen- ja englanninkielisistä koulutuksista. Jos haluat hyödyntää viikosta saamaasi markkinointiosaamistasi osana opintojasi ja kerätä opintopisteitä, ota yhteyttä opintojen ohjaajaasi ja sovi asiasta ennakkoon hänen kanssaan. Yksi tapa kerryttää opintopisteitä markkinoinnista on hyödyntää vapaasti valittavaa opintojaksoa ”YH00BV67 Oman koulutuksen ja osaamisen markkinointi”. Lisätietoa löydät Valinnaiset opinnot -sivuilta.

 

Kaipaatko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä: markkinointiviestinta@hamk.fi

 

hamkstories in Instagram

Instagram: @hamkstories

Snapchat-logo

Snapchat: @hamk_uas

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU