Haku- ja valintaprosessin eteneminen keväällä 2018 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Haku- ja valintaprosessin eteneminen keväällä 2018

Haku- ja valintaprosessin eteneminen keväällä 2018

04.04.2018 10:28

Kiitos kaikille kevään 2018 korkeakoulujen yhteishaussa HAMKiin hakeneille.

Olemme lähettäneet osalle hakijoista 29.3.2018 muistutusviestin liitteiden toimittamisesta hakijapalveluihin 13.4.2018 klo 15.00 mennessä. Olet saanut muistutusviestin, jos hait HAMKin rakennusmestari (AMK), päivätoteutukseen tai olet merkinnyt hakemuksesi koulutustausta -kohtaan tietoja ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tai ennen vuotta 1990 suoritetusta yo-tutkinnosta tai olet hakenut koulutukseen, jossa yhtenä osana valintaprosessia on ennakkotehtävän tai vastaavan tekeminen ja palauttaminen määräaikaan mennessä.

Lähes kaikkiin HAMKin syksyllä 2018 alkaviin koulutuksiin järjestetään valintakokeet touko-kesäkuun vaihteessa. Valintakoepäivät sekä lyhyen kuvauksen valintakokeiden sisällöistä löydät Valintakokeet ja ennakkoaineistot -sivuilta (https://www.hamk.fi/hakijalle/Hakuohjeet-HAMKiin/haku-amk-tutkintoon/valintakokeet/Sivut/default.aspx). Jos valintakokeeseen on ennakkoaineisto, siitä on kerrottu alakohtaisella valintakoe -sivulla. Näet myös Valintakoepäivät HAMKissa, kevät 2018 -taulukosta lähetetäänkö hakemasi koulutuksen/hakukohteen valintakokeeseen valintakoekutsua vai ei.

Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 28.6.2018Todistusvalinnassa opiskelijaksi valittujen tulokset julkaistaan kuitenkin jo toukokuun loppupuolella ennen valintakokeita. Todistusvalinta on käytössä HAMKin seuraavissa hakukohteissa / koulutuksissa:

  • kaikki luonnonvara-ja ympäristöalan koulutukset
  • tekniikan ja liikenteen alan päivätoteutukset (pois lukien rakennusmestari (AMK), päivätoteutus).
  • tradenomi (AMK) liiketalous, päivätoteutus
  • tradenomi (AMK) tietojenkäsittely, päivätoteutus

Oman valintatuloksesi näet Oma Opintopolku -palvelussa heti, kun opiskelijavalinta on kohdaltasi valmis. Linkin edellä mainittuun palveluun sekä lisätiedot opiskelupaikan vastaanottamisesta löydät Opintopolusta (www.opintopolku.fi).

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU