Tekniikan ja liikenteen ala - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tekniikan ja liikenteen ala
Man in computer that has two screens
mies tekee töitä tietokoneella

Tekniikan ja liikenteen ala

Tekniikan ja liikenteen koulutus tarjoaa laajat kehittymismahdollisuudet urallasi

Löydät meiltä kattavasti tekniikan ja liikenteen alan täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia, työvoimakoulutuksia sekä avoimen AMK:n opetusta osaamisen kehittämiseen elämän ja työuran eri vaiheissa. Järjestämme työmarkkinoiden tarpeista lähteviä koulutuksia ja valmennuksia, joilla vahvistetaan osallistujan asemaa työmarkkinoilla, uudistetaan uramahdollisuuksia tai annetaan lisäpotkua työllistymiseen.

Tarjoamme osaamisen kehittämiseen mahdollisuuksia kone-, rakennus- ja yhdyskunta-, sähkö- ja automaatio- sekä tieto- ja viestintätekniikan sekä tuotantotalouden ja liikenteen aloilla. Ajankohtaisia koulutusaiheitamme ovat esimerkiksi uudet 3D-teknologiat, robotiikan sovellukset, Lean-ajattelu ja raitiotietekniikka.

Toteutamme myös yhteistyössä yritysten ja organisaatioiden kanssa räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Avoimet yliopisto-opinnot – Hämeen kesäyliopisto

Täydennyskoulutukset

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

  • Teollisuuden Digi-Robo -osaaja, 30 opLUE LISÄÄ

    Teollisuuden Digi-Robo -osaaja -Valmistavan teollisuuden digitalisaation ja robotiikan sovellukset, toteutetaan 30 opintopisteen täydennyskoulutuksena, jolla tuetaan teknologiateollisuuden alueen yritysten kilpailukyvyn kehittymistä edistämällä uusien teknologioiden kuten yhteistyörobotiikan ja 3D-teknologioiden käyttöönottoa sekä älykkäiden kone- ja tuotantojärjestelmien kehittämistä LEAN-johtamismenetelmiä hyödyntäen. Koulutuksen avulla tuetaan työvoiman osaamistason nostamista ja vastataan teknisten alojen työvoimapula-alojen osaamistarpeisiin.

  • Raitiotietekniikan täydennyskoulutus 2020-2021, 6 opLUE LISÄÄ

    Suomessa ja muissa Pohjoismaissa on menossa tai vireillä raitiotiehankkeita. Raitiotietekniikka on nosteessa ja osaamisen tarve kasvaa näiden hankkeiden myötä. Lisäksi alan henkilöstön keskuudessa on käynnissä sukupolvenvaihdos nuorempien ikäluokkien tullessa alalle. HAMK vastaa osaamistarpeeseen toteuttamalla ainutlaatuisen suomenkielisen raitiotiealan täydennyskoulutusohjelman, jonka tavoitteena on tarjota raitiotiealan uusille ja vanhoille toimijoille sekä asiantuntijoille osaamisen vahvistusta ja päivitystä. Nyt koulutuksesta järjestetään neljäs toteutuskerta.

  • AMKoodariLUE LISÄÄ

    AMKoodari on hyvä startti koodaajan urasta haaveilevalle, lisäkoulutukseksi jo koodaamista osaavalle, uranvaihtajalle sekä yrityksen henkilökunnan koulutukseen.

Yhteystiedot

Juuri nyt

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU