Kansainvälistymisen palvelut - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kansainvälistymisen palvelut
ihmisiä nurmikolla
Ihmisiä nurmikolla

Kansainvälistymisen palvelut

Go to cart
0,00 

Kansainvälistymisen palvelut – kansainvälisyydestä kilpailukykyä, HAMKista osaajia

Meillä on laajaa kansainvälistä osaamista, jonka voit valjastaa yrityksesi kehittämisen tueksi, resurssiksi tai palvelemaan työntekijöidesi osaamisen kehittämistä.

Kaikki HAMKin opiskelijat kerryttävät kansainvälistä osaamista opintojensa aikana. Lisäksi HAMKissa opiskelee 850 kansainvälistä tutkinto-opiskelijaa, edustaen 74 eri kansalaisuutta. Yrityksille tarjoamme siis monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntää HAMKin kansainvälisten opiskelijoiden ammatillista osaamista sekä kieli- ja kulttuuriosaamista yrityksesi kansainvälistymisen eri vaiheissa ja kansainvälisessä toiminnassa.

Kansainväliset asiantuntijamme ja opiskelijamme voivat auttaa yrityksen kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä, esim. markkina-alueselvityksissä tai osaamisen kehittämisessä. Kansainväliset opiskelijamme voivat työskennellä esimerkiksi harjoittelijoina tai projektin parissa. Kansainvälisyyteen liittyvää tutkimus- ja kehittämistyötä opiskelijat voivat tehdä esimerkiksi opinnäytetyönä. Opiskelijoiden joukosta voit rekrytoida myös kesätyöntekijöitä, osa-aikatyöntekijöitä ja valmistumisen jälkeen korkeakoulututkinnon suorittaneita osaajia.

Opiskelijaprojekteja voidaan toteuttaa myös yhteistyössä HAMKin kansainvälisten kumppanikorkeakoulujen kanssa, kuten vaikkapa brasilialaisen Feevalen yliopiston tai irlantilaisen teknillisen yliopiston kanssa.

Opiskelijaprojektien lisäksi HAMK järjestää ystäväperhetoimintaa ulkomaisille opiskelijoille ja kanta-hämäläisille ja valkeakoskelaisille perheille sekä työelämäkummitoimintaa Valkeakoskella.

Tutustu tarkemmin:

Market Entry -esite

Market Entry in China -esite

International Business opiskelijaprojektit -esite

Lisätietoa ystäväperhetoiminnasta 

Lisätietoa työelämäkummitoiminnasta Valkeakoskella  

 

Tiesitkö että  Busness Finland tarjoaa Talent Explorer -rahoitusta yritysten kansainvälistymisen tueksi? Talent Explorer -rahoituksen avulla voit palkata kansainvälisen osaajan esim. HAMKin opiskelijan tuomaan uutta tietoa ja osaamista kohdemarkkinasta ja edistämään yrityksesi liiketoimintaa uudella markkinalla. Lue lisää täältä

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU