Neuvonta ja ohjaus - Hämeen ammattikorkeakoulu
Neuvonta ja ohjaus
neuvonta koneen ääressä
Neuvonta koneen ääressä.

Neuvonta ja ohjaus

Neuvonta ja ohjaus

Kansainvälistymiseen ja vaihtojaksoihin liittyvissä asioissa neuvoo HAMKin kansainväliset palvelut HAMK International. HAMK Internationalista saat apua ja opastusta, kun haluat lähteä vaihtoon tai harjoitteluun ulkomaille tai mietit, mitkä vaihtoehdot voisivat sopia juuri sinulle. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Living and Learning Abroad  5 op

Opintojakson tavoitteena on kehittää opiskelijoiden kansainvälistä osaamista ulkomaan vaihtojakson tuloksena. Opintojakso on tarkoitettu opiskelijalle, joka on hyväksytty kansainväliseen vaihtoon (vaihto-opiskelu tai työharjoittelu). Opintojakso ajoittuu ennen vaihtoa ja vaihdon aikaiseen oppimiseen sekä vaihdon jälkeiseen reflektointiin.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija tunnistaa kulttuurienvälisen vuorovaikutusta ja kulttuurin vaikutusta arjessa. Opiskelija ymmärtää sopeutumisprosessin uuteen kulttuuriin ja oppii hallitsemaan muutosta. Opiskelija pystyy toimimaan erilaisissa kansainvälisissä ja monikulttuurisissa ympäristöissä reflektoiden omia kokemuksiaan. Opiskelija tunnistaa ja oppii hyödyntämään vaihdossa hankittuja tietoja ja taitoja.

Opintojaksoon sisältyy myös vaihdon hakuprosessin toteuttaminen ja vaihdon käytännön järjestelyt.

Lisätietoa opintojaksosta kirsi.liimatainen@hamk.fi

 

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU