Koronavirus COVID-19 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Koronavirus COVID-19
Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK logo

Koronavirus COVID-19

Uuden lukuvuoden käynnistyminen HAMKissa

Hämeen ammattikorkeakoulun uusi lukuvuosi käynnistyy vaiheittain. HAMK pyrkii omilla toimillaan edelleen hidastamaan koronaviruksen mahdollista toista aaltoa välttämällä kampusten ruuhkautumista ja tarpeetonta liikkumista ja matkustamista. 

Ensimmäisen moduulin (24.8.23.10.2020) aikana täysipainoisesti kampuksella lähiopetuksessa ovat ainoastaan aloittavat opiskelijat. Toisen, kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijat aloittavat opintonsa hybridimallilla. Lähiopetus voi alkaa esim. laboraatioina, moduuliprojekteina ja erilaisina pienryhminä. Myös lähiluentoja on mahdollista toteuttaa, mikäli ne voidaan järjestää noudattaen turvaväliohjeistusta. Täysipainoinen lähiopetus alkaa toisesta moduulista, joka alkaa 26.10.2020. 

Henkilöstön osalta etätyösuositus on poistunut, mutta fyysisten kontaktien määrää rajataan mahdollisimman pieneksi. Matkustamista ei suositella eikä flunssaoireisena saa tulla kampukselle. Lue lisää tiedotteestamme.

Tälle sivulle kootaan koronavirukseen liittyvät julkiset tiedotteet. HAMKin henkilökunnan ja opiskelijoiden info ja keskustelu löytyy Yammerin Koronavirus / Coronavirus COVID-19 info -ryhmästä.

Ulkopuoliset yhteydenotot pyydämme osoitteeseen: korona@hamk.fi

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU