Koronavirus COVID-19 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Koronavirus COVID-19
HAMK logo

Koronavirus COVID-19

Syyslukukausi 2020 HAMKissa

Hämeen ammattikorkeakoulu pyrkii omilla toimillaan edelleen torjumaan koronaviruksen etenemistä välttämällä kampusten ruuhkautumista ja tarpeetonta liikkumista ja matkustamista. 

Viikon 44 loppuun asti Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa sekä Forssan, Riihimäen ja Valkeakosken kampuksilla opiskellaan ensisijaisesti etänä. Välttämätöntä lähiopetusta voidaan toteuttaa esim. laboraatioina, moduuliprojekteina ja erilaisina pienryhminä, jolloin käytetään kasvomaskeja, ellei turvavälejä pystytä noudattamaan.

Marraskuun alusta kalenterivuoden loppuun täysipainoisesti kampuksella lähiopetuksessa ovat ainoastaan ensimmäisen vuoden opiskelija. Toisen, kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijat opiskelevat hybridimallilla.  Myös lähiluentoja on mahdollista toteuttaa, mikäli ne voidaan järjestää noudattaen turvaväliohjeistusta.

Matkustamista ei suositella eikä flunssaoireisena saa tulla kampukselle. Kampuksillamme ja julkisissa liikennevälineissä kehotamme noudattamaan THL:n maskisuositusta. Suosittelemme kaikille hamkilaisille Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.

HAMKin koronatiedotteet

Tälle sivulle kootaan koronavirukseen liittyvät julkiset tiedotteet. HAMKin henkilökunnan ja opiskelijoiden info ja keskustelu löytyy Yammerin Koronavirus / Coronavirus COVID-19 info -ryhmästä.

Ulkopuoliset yhteydenotot pyydämme osoitteeseen: korona@hamk.fi

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU