Koronavirus COVID-19 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Koronavirus COVID-19
Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK logo

Koronavirus COVID-19

Syyslukukausi 2020 HAMKissa

Hämeen ammattikorkeakoulu pyrkii omilla toimillaan edelleen hidastamaan koronaviruksen toista aaltoa välttämällä kampusten ruuhkautumista ja tarpeetonta liikkumista ja matkustamista. 

Ensimmäisen ja toisen moduulin (24.8.–18.12.2020) aikana täysipainoisesti kampuksella lähiopetuksessa ovat ainoastaan ensimmäisen vuoden opiskelijat. Toisen, kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijat opiskelevat hybridimallilla. Lähiopetusta voidaan toteuttaa esim. laboraatioina, moduuliprojekteina ja erilaisina pienryhminä. Myös lähiluentoja on mahdollista toteuttaa, mikäli ne voidaan järjestää noudattaen turvaväliohjeistusta.

Matkustamista ei suositella eikä flunssaoireisena saa tulla kampukselle. Julkisissa liikennevälineissä kehotamme noudattamaan THL:n maskisuositusta. Suosittelemme kaikille hamkilaisille Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.

Tälle sivulle kootaan koronavirukseen liittyvät julkiset tiedotteet. HAMKin henkilökunnan ja opiskelijoiden info ja keskustelu löytyy Yammerin Koronavirus / Coronavirus COVID-19 info -ryhmästä.

Ulkopuoliset yhteydenotot pyydämme osoitteeseen: korona@hamk.fi

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU