Koronavirus COVID-19 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Koronavirus COVID-19
HAMK-logo.

Koronavirus COVID-19

Koronalinjaukset 12.1.2021

Uusi lukukausi on käynnistynyt. Jatkamme marraskuisen linjauksen mukaisesti, pääsääntöisesti etäopiskeluna ja etätöissä. Kaikille opiskelijoille pyritään lisäksi järjestämään pienryhmätapaamisia opetushenkilökunnan kanssa, joko kampuksella tai verkossa.

Kampuksilla ollessamme vältämme tarpeetonta ryhmissä oleskelua ja noudatamme maskisuositusta. Mikäli opiskelija kieltäytyy lähiopetustilanteessa maskin tai visiirin käytöstä, opetus voidaan keskeyttää.

Omiin opintoihin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä opinto-ohjaajaan tai moduulin opettajaan. Jos oma hyvinvointi huolestuttaa, opiskelijahyvinvoinnin palvelut tavoittaa osoitteesta opiskelijahyvinvointi@hamk.fi ja chat-palvelussa, joka on avoinna osoitteessa www.hamk.fi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12–15. Opiskelijatuutorit järjestävät kevään aikana aktivoivaa toimintaa opiskelijoille. Tästä viestitään myöhemmin.

Matkustamista ei suositella eikä flunssaoireisena saa tulla kampukselle.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistuksia ja toimimme tiiviissä yhteistyössä sairaanhoitopiirien kanssa.

Tälle sivulle kootaan koronavirukseen liittyvät julkiset tiedotteet. HAMKin henkilökunnan ja opiskelijoiden info ja keskustelu löytyy Yammerin Koronavirus / Coronavirus COVID-19 info -ryhmästä.

Ulkopuoliset yhteydenotot pyydämme osoitteeseen: korona@hamk.fi

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU