Luonnonvara- ja ympäristöala kategorian arkisto

#agrologitjahevoset-ravit Pilvenmäellä Forssassa

Forssan Pilvenmäellä perjantaina 29.3. klo 17 alkaen järjestettävissä #agrologitjahevoset-raveissa on esillä näkökulmia agrologeista hevosalan kehittäjinä. Ravien lomassa juontaja Marko Lähteenmäki käy vierailijoiden kanssa läpi kertomuksia HAMKin hevostalouden agrologien sijoittumisesta työelämään sekä hevostalouden tulevaisuuden kuvia. ”Agrologit ovat moniosaajia, joilla on vahva

continue reading

Hämäläisen luomun tiekartta – seminaari

Luomussa vara parempi –hanke on vuoden alussa käynnistynyt kolmivuotinen maaseuturahaston rahoittama yhteistyöhanke. Hankkeen aloitusseminaari järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan toimipisteessä keskiviikkona 17.4.2019 klo 10-15. Seminaarin teemana on ”Tuplataan hämäläinen luomu”. Seminaarissa eväitä hämäläisen luomutiekartan rakentamiseen alustaa ProLuomu ry:n toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila.

continue reading
Koiransuolenoja

Järvitärskyt

Lämpimästi tervetuloa vesiensuojeluyhdistysten ja osakaskuntien perinteisiin Järvitärskyihin! Tärskyissä kuullaan mielenkiintoisista tempauksista ja tutkimushankkeista vesistöjen kunnostamiseksi. Tapahtuma on virtuaalinen. Osallistu tärskyille teamsitse tai zoomitse tapahtumaan verkkosivuilta.

continue reading

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU