Hyppää sisältöön
Silmälasipäinen nainen hymyilee
Home Koulutushaku

Yrittäjyysosaaminen

Ilmoittaudu

Haku on päättynyt

Koulutusalat

 • Sosiaali- ja terveysala
 • Terveysala

Koulutustyyppi

 • Avoin ammattikorkeakoulu

Opintojentaso

 • Ammattikorkeakouluopinnot (AMK)

Opetuskieli

 • Suomi

Kampus

 • Online

Opetusmuoto

 • Verkko-opetus

Tavoite

Tämä opintojakso on osa Hoitotyön johtaminen ja kehittäminen -moduulia.
Yrittäjyysosaaminen -opintojakson jälkeen opiskelija:

- Ymmärtää sisäisen yrittäjyyden idean ja osaa johtaa itseään

- Omaa perusedellytykset toimia terveys- ja sosiaalialan itsenäisenä yrittäjänä

- Ymmärtää potilasturvallisuusraporttien käytön osana yrityksen laadunvalvontaa ja osaa kehittää omaa toimintaansa niiden perusteella

- Ymmärtää verkostotyöskentelyn merkityksen yrittäjyyden osana

- Hallitsee kustannustietoisuuden periaatteet ja toimii taloudellisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaan

Sisällön aikataulutus

Opintojakso on avoinna 11.3-3.5.2024

Opetusmenetelmät

Koulutus suoritetaan kokonaan verkossa omalla tietokoneella ja oppimisalustana on Moodle.Oppimisalustalla on erilaisia tehtäviä, joita suoritat itsenäisesti oman aikataulusin mukaan. Voit siis suunnitella oman ajankäyttösi itse jakson aukiolon ajan puitteissa.

Oppimateriaali

Opintojakso koostuu erilaisista materiaaleista, joita on kerätty yhteen Moodle alustalle. Löydät siis kaiken tarvitsemasi Moodle alustalta. Lisäksi voit toki käyttää aiheeseen liittyvää muuta materiaalia.

Opetuksen aikataulu

Opintojakso on rakennettu siten, että se etenee rakentuen edellisen opitun päälle. Matkalla suunnittelet omaa yritystäsi eteenpäin ja rakennat sitä osa kerrallaan. Sinun tulee itse suunnitella aikataulusi huomioiden verkkototeutuksien ajankohdan. Kaikki tehtävät tulee olla palautettuna opintojakson päättyessä. Ajankäyttöä suunnitellessasi ota huomioon, että 1op vastaa noin 27h opiskelua.

Työelämäyhteistyö

Opintojaksolla on käytössä työelämälähtöisiä esimerkkejä ja materiaaleja, joista sinulle on hyötyä työskennelessäsi sosiaali- ja terveysalalla.

Lisätiedot

Lisätietoja avoimen AMKin ilmoittautumisesta, maksuista ja opinnoista löydät Hamkin nettisivuilta.

Arviointikriteerit

1-5

Perumisehdot,
Avoimen AMKin opinnot

Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt perumisehdot.

 • Opiskelupaikan perumisesta on ilmoitettava aina sähköpostilla osoitteeseen opiskelijapalvelut@hamk.fi (Huomaathan, että kesä- ja joulutaukojen aikana käsittely voi viivästyä).
 • Ilmoittautumisen voi perua maksutta vähintään 14 vuorokautta ennen opintojen alkamista.
 • Opintomaksua ei palauteta, jos opintojen alkuun on alle 14 vuorokautta, jätät saapumatta opintoihin tai keskeytät aloittamasi opinnot.
 • Opintomaksu voidaan palauttaa kokonaan tai osittain, jos sinut valitaan tutkinto-opiskelijaksi ennen kuin ehdit aloittaa avoimen amkin opintosi. Tässä tapauksessa tee peruminen mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen opiskelijapalvelut@hamk.fi.
 • HAMK voi perua opinnot muun muassa vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Myös muut muutokset (esimerkiksi aikataulu-, opettaja- ja paikkamuutokset) ovat mahdollisia.

Tärkeää tietää

Nämä asiat on tärkeää tietää silloin, kun pohdit opiskelua HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa:

Avoimen ammattikorkeakoulun opintojen opiskelija ei voi saada valtion myöntämää opintotukea tai opiskelija-alennuksia, ellei hän ole muiden opintojen perusteella oikeutettu etuuksiin.

Avoimen amkin opiskelijat ovat saman vakuutuksen piirissä kuin HAMKin tutkinto-opiskelijat.

Opinnoille ilmoittautuessa on huomioitava, että opinnoilla voi olla esitietovaatimuksia. YAMK-tutkintojen avoimilla opinnoilla vaaditaan usein aiempi suoritettu AMK-tutkinto. Opiskelijan tulee itse harkita vastaavatko omat pohjatiedot ja -taidot opinnon suorittamisen edellyttämiä esitietoja.

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa vaatii oman tietokoneen. Opintonsa aloittavien tulee hankkia oma kannettava tietokone, mikäli sellaista ei vielä ole. Katso lisätietoja HAMKin IT-palveluiden säännöt ja ohjeet sivulta. Opiskelu tapahtuu usein verkossa ja voi olla ajasta ja luokkatilasta riippumatonta.

HAMKin avoimia opintoja suorittava (opintopistekohtaisella maksulla) saa opinto-oikeuden opinnon suorittamiseksi kyseisen opinnon keston ajalle.
Kesäopintoja suorittavan opiskelijan opiskeluoikeus on 30.9 saakka.

Tiedot suorittamistasi opinnoista löytyvät Oma Opintopolusta osoitteesta https://opintopolku.fi/koski. Jos tarvitset lisäksi virallisen allekirjoitetun opintosuoritusotteen, lähetä pyyntö osoitteeseen opiskelijapalvelut@hamk.fi.