Kesäopinnot

Kesäopinnot

02.11.2018 16:30

HAMK tarjoaa opiskelijoilleen laajan valikoiman AMK- ja YAMK-tasoisia kesäopintoja suomeksi ja englanniksi. Kesäopinnot ajoittuvat toukokuusta elokuun loppuun ja ne löytyvät HAMKin opintotarjontahausta. HAMKin opiskelijat ilmoittautuvat HAMKin järjestämille kesäopinnoille Pakissa

Opintoja vauhdittavia ja valmistumista nopeuttavia kesäopintoja tarjoavat oman koulutuksen lisäksi esimerkiksi: 

CampusOnline

HAMKin opiskelija voi suorittaa CampusOnlineen kuuluvien ammattikorkeakoulujen opintoja maksutta ympäri vuoden, myös kesäaikaan. Tulevan opintotarjonnan näet CampusOnline.fi-sivulla. Ennen ilmoittautumista kannattaa huomioida, että jokaisella ammattikorkeakoululla on oma ilmoittautumiskäytäntö ja -ajat, jotka selviävät kunkin opinnon kohdalta. Vaikka osa AMKeista kirjaa kesälukukausiopiskelijat avoimen AMKin opiskelijoiksi, nämä CampusOnline.fi-portaalissa mainitut opinnot ovat aina maksuttomia yhteistyökorkeakoulujen opiskelijoille. Opintojen soveltuvuus omaan HOPSiin kannattaa tarkistaa aina omalta ohjaajalta ennen ilmoittautumista.

Kesäopintojen päätyttyä opiskelija hakee arvioinnin Puro -suoritusten siirtopalvelusta ja lähettää sen sähköisesti HAMKiin AHOToitavaksi (linkki AHOT-sivulle) ja HOPSille kirjattavaksi.

Kesäyliopistojen tarjonta (www.kesayliopistot.fi)

Jos olet sopinut etukäteen ohjaajasi kanssa kesäyliopistossa opiskelusta, koulutus korvaa maksun sinulle. Maksa ensin kesäyliopiston maksu ja toimita sitten maksuyhteystietosi ja kuitti maksusta opintosuoritustodistuksen kanssa omaan koulutukseesi, jotta saat takaisin kesäopinnon maksun. 

HUOM! koskee vain touko-elokuussa (15.5.-31.8.) toteutettavia opintoja.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU