Kesäopinnot

Kesäopinnot

25.09.2018 13:02

HAMKin opintotarjontaan voit tutustua rajaamalla hakua haluamillasi hakuehdoilla. Voit hakea esimerkiksi sopivalla tagilla ja opetuskielellä tai koulutuksella. Kun valitset saman hakuehdon toisen kerran, valinta poistuu. ”Poista suodattimet” -valinnalla voit aloittaa haun rajaamisen kokonaan uudelleen. Valitsemalla hakutuloksista haluamasi opinnon pääset tutustumaan tarkemmin opinnon toteutustietoihin.

HAMKin tutkinto-opiskelija
Ilmoittaudu opinnoille Pakissa. Tutustu tarvittaessa myös AMK- ja YAMK -tutkintojen opetussuunnitelmiin ja moduulikarttoihin.

Työelämäprojektit / Työelämäprojektikokonaisuudet
Työelämäprojektit ovat työelämän tarpeisiin rakennettuja kokonaisuuksia, joiden taustalla on työelämältä tullut toimeksianto. Työelämäprojektit voivat olla rakennettuina erillisiksi kokonaisuuksiksi, jolloin ne kuuluvat kehittämisprojektiopintoihin tai sisällytettyinä opintojaksoille. Projekteja ja teoriaa yhdisteleviä kokonaisuuksia on tarjolla Start-Up Business Schoolin ja FUAS Innovation Schoolin kautta.

Opiskelijat pääsevät projekteissa kehittämään työelämäosaamistaan ja mukaan työstämään haastavia projekteja. Jokaiselle projektille luodaan oma projektisuunnitelma, jonka pohjalta projektia lähdetään työstämään. Opiskelijat saavat projektin aikana ohjausta sekä toimeksiantajan edustajalta että opettajalta, mutta ovat itse vastuussa projektin kokonaishallinnasta.

Startup Business School on alusta, jossa on opintojen aikana mahdollisuus osallistua monialaisiin projekteihin. Toteutus on aktiivisena jatkuvasti, joten projekteja pystyy tekemään sekä lukukauden aikana että kesäopintoina. Startup Business Schoolin opinnot ovat valittavissa.

Työelämäprojektien kautta opiskelija voi myös rakentaa omia opintojaan eteenpäin. Työelämäprojektien kautta on mahdollista paikata opinnoissa käymättä jääneitä opintojaksoja ja projektien kautta voidaan myös rakentaa opinnäytetyöaihioita työstettäväksi.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU