Opiskelu korona-aikana AMK - Hämeen ammattikorkeakoulu
Opiskelu korona-aikana AMK

Opiskelu korona-aikana AMK

22.12.2021 16:17

Koronavirustilanne aiheuttaa edelleen muutoksia HAMKin opetusjärjestelyihin.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on 22.12.2021 ohjeistanut korkeakouluja koronatilanteen aiheuttamista käytännön järjestelyistä. Lähtökohtaisesti korkeakoulu voi itsenäisesti päättää koulutuksen järjestämisestä.

Hämeen ammattikorkeakoulussa isoja ryhmiä koskevat luennot voidaan tilapäisesti siirtää verkkoon 8-16 -mallissa tammikuun puoleen väliin eli 16.1. saakka. Kaikki pienryhmäopetus mm. laboraatiot, projektityöt yms. toteutetaan sovitusti.

Hämeen ammattikorkeakoulu ei sulje kampuksiaan toistaiseksi, mutta mikäli tilanne aluehallintoviranomaisen määräyksestä muuttuu, niin tiedotamme tästä uudelleen. Myös mahdollisesti mm. ryhmäkokoihin vaikuttavia aluehallintoviranomaisen päätöksiä odotetaan ensi viikolla. Yhteiset tilat (kirjastot, ravintolat) ovat käytössä, mutta isoja kokoontumisia on vältettävä. Liikuntatiloja käytetään aluehallintoviraston ohjeiden mukaisesti.

Hämeen ammattikorkeakoulu edellyttää maskin käyttöä opetustilanteissa ja julkisissa tiloissa. Suosittelemme myös kotitestien käyttämistä ja rokottautumista.

Tilannetta tarkastellaan uudelleen tammikuun alussa, kun viranomaisten ohjeistukset ovat täsmentyneet.

Tältä sivulta löytyy koulutuskohtaista tietoa opetusjärjestelyistä. Katso oman koulutuksesi tarkentava sisältö oikean reunan linkistä. Tietoja päivitetään tilanteen mukaan.

HAMKin koronatiedotteet löytyvät sivulta: https://www.hamk.fi/koronavirus-covid-19/

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU