Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Asuminen Evolla

03.06.2020 12:49

 

Evolla asut Rautjärvien kauniissa rantamaisemissa oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä. Asuntoja riittää kaikille opiskelijoille. 

Päätoimiset opiskelijat voivat asua joko soluissa, yksiöissä tai kaksiossa. Uusimmat asunnot on rakennettu 2002. Näiden lisäksi on kesinä 2003 ja 2004 remontoituja neljän huoneen soluasuntoja. Vuokra sisältää sähkön, veden, nettiyhteyden sekä pesutuvan ja saunan käytön. Evolla on varmastikin koko Suomen upein opiskelijakäytössä oleva sauna!

Asunnot vuokrataan kalustettuina. Huoneen kalustukseen kuuluvat sänky patjoineen, kirjoitus-/ruokapöytä, kirjahylly ja tuolit.

Lyhytaikainen asuminen

Evolla voit yöpyä myös lyhyempiä aikoja, esimerkiksi monimuoto-opintojen lähiviikoilla. Lyhytaikaisesti Evolla asuvat majoittuvat pääsääntöisesti yhden hengen huoneisiin. Majoituksen hinta on 20 €/yö/hlö (omilla liinavaatteilla). Huoneet ovat kalustettuja ja niissä on myös tyynyt ja peitot. Yhteisessä keittiö/oleskelutilassa on kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, liesi ja astioita sekä TV. Aikuisopiskelijoita koskevat samat asumisen säännöt kuin muitakin evolaisia.

Vapaa-ajan aktiviteetteja kampuksella ja sen läheisyydessä

Frisbeegolf, beach volley, retkeily, soutelu, melonta, kalastus, lenkkeily, hiihto, kuntosali. Vihreässä talossa mm. biljardi ja pingis.

Ota yhteyttä:

Evon asunnoista antaa lisätietoja opintosihteeri Ulla Rauhala, jonka tavoitat numerosta 040 723 1201.

 

Linkkejä

Evon kampus -video

Häiriöilmoituslomake

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU