Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Asuminen Evolla

09.11.2023 14:07

 

Evolla asut Rautjärvien kauniissa rantamaisemissa oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä. Katso täältä video alueesta ja opiskelijaelämän mahdollisuuksista kampusalueella.

Päätoimiset opiskelijat voivat asua joko soluissa, yksiöissä, kaksioissa tai yhden hengen huoneissa. Uusimmat asunnot on rakennettu 2002. Näiden lisäksi on kesinä 2003 ja 2004 remontoituja neljän huoneen soluasuntoja. Vuokra sisältää sähkön, veden, nettiyhteyden sekä pesutuvan ja saunan käytön. Evolla on varmastikin koko Suomen upein opiskelijakäytössä oleva sauna!

Asunnot vuokrataan kalustettuina. Huoneen kalustukseen kuuluvat sänky patjoineen, kirjoitus-/ruokapöytä, kirjahylly ja tuolit.

Vuokrahinnasto alkaen 1.8.2023

HÖLMÖLÄ Yksiö 385,00 €/kk

HÖLMÖLÄ Huone kaksiosta 300,00 €/kk

KIVELÄ 250,00 €/kk

PAJALA Yksiö 375,00 €/kk

PAJALA Huone kaksiosta 300,00 €/kk

PELTOLA Yksiö 375,00 €/kk

PELTOLA Huone kaksiosta 300,00 €/kk

UUS-SAARELA koko huone 275,00 €/kk

VANHA-SAARELA koko huone  250,00 €/kk

VANHA-SAARELA jaettu huone  180,00 €/kk

Soluasuntoja:

Uus-Saarela

Yksiöitä ja kaksioita:

Hölmölä 1 ja 2

Peltola-Pajala

Yhden hengen huoneita:

Kivelä

Mikäli haluat asua lemmikkieläimen kanssa, se onnistuu Vanha-Saarelassa. Muissa rakennuksissa lemmikkieläinten pito ei ole sallittu.

Lyhytaikainen asuminen

Evolla voit yöpyä myös lyhyempiä aikoja, esimerkiksi monimuoto-opintojen lähiviikoilla. Lyhytaikaisesti Evolla asuvat majoittuvat pääsääntöisesti yhden hengen huoneisiin. Majoituksen hinta on 20 €/yö/hlö (omilla liinavaatteilla). Huoneet ovat kalustettuja ja niissä on myös tyynyt ja peitot. Yhteisessä keittiö/oleskelutilassa on kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, liesi ja astioita sekä TV. Aikuisopiskelijoita koskevat samat asumisen säännöt kuin muitakin evolaisia.

Vapaa-ajan aktiviteetteja kampuksella ja sen läheisyydessä

Frisbeegolf, beach volley, retkeily, soutelu, melonta, kalastus, lenkkeily, hiihto, kuntosali ja ampumarata. Vihreässä talossa mm. biljardi ja pingis.

Ota yhteyttä

Asuntohakemuksen voit tehdä tällä lomakkeella. Lomakkeella haetaan myös lyhytaikaista kurssimajoitusta.

Merkitsethän lomakkeeseen myös vaihtoehtoisen huoneistotyypin, mikäli ensisijaisesti toivomaasi huoneistotyyppiä ei ole saatavilla. Yksiöitä ja omakotitaloja on saatavilla vain hyvin rajoitetusti.

Suosittelemme ensisijaisesti toistaiseksi voimassa olevaa vuokrasopimusta, jolla varmistat itsellesi mieluisan asunnon koko opintojesi ajaksi. HAMKin asuntoon pääset muuttamaan edullisesti, koska emme peri vuokralaisilta vuokravakuutta. Mikäli et tarvitse asuntoa kesäaikana, on mahdollista tehdä kesäajan puolivuokraus. Tee puolivuokrailmoitus tällä lomakkeella, palauta asunnon avain kampuksen vuokrayhteyshenkilölle ja vuokrasi puolittuu sovitun kauden ajaksi. Puolivuokraus on mahdollista touko-syyskuussa. Voit jättää tavarasi huoneistoon/huoneeseen ja asunto toimii varastonasi kesän ajan ja on taas käytössä syksyllä opintojen jatkuessa.

Huomaathan, että vuokrasopimuksen irtisanomisaika (ja puolivuokran ilmoitusaika) on yksi kuukausi. Tämä lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen/ puolivuokrailmoitus on tehty. Esimerkiksi huhtikuun alussa irtisanottu vuokrasopimus päättyy toukokuun lopussa. Vastaavasti, jos teet huhtikuussa puolivuokrailmoituksen, puolivuokrakausi alkaa 1.6.

Linkkejä

Evon kampus -video

Häiriöilmoituslomake

Asunnon irtisanomislomake (samalla lomakkeella voit tehdä myös puolivuokrailmoituksen)

Kiinteistöjen vikailmoituslomake