Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Asuminen Evolla

23.02.2021 11:17

 

Evolla asut Rautjärvien kauniissa rantamaisemissa oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä. Asuntoja riittää kaikille opiskelijoille. 

Päätoimiset opiskelijat voivat asua joko soluissa, yksiöissä, kaksioissa tai yhden hengen huoneissa. Uusimmat asunnot on rakennettu 2002. Näiden lisäksi on kesinä 2003 ja 2004 remontoituja neljän huoneen soluasuntoja. Vuokra sisältää sähkön, veden, nettiyhteyden sekä pesutuvan ja saunan käytön. Evolla on varmastikin koko Suomen upein opiskelijakäytössä oleva sauna!

Asunnot vuokrataan kalustettuina. Huoneen kalustukseen kuuluvat sänky patjoineen, kirjoitus-/ruokapöytä, kirjahylly ja tuolit.

Soluasuntoja:

Uus-Saarela

Yksiöitä ja kaksioita:

Hölmölä 1 ja 2

Peltola-Pajala

Yhden hengen huoneita:

Kivelä

Mikäli haluat asua lemmikkieläimen kanssa, se onnistuu Vanha-Saarelassa. Muissa rakennuksissa lemmikkieläinten pito ei ole sallittu.

Lyhytaikainen asuminen

Evolla voit yöpyä myös lyhyempiä aikoja, esimerkiksi monimuoto-opintojen lähiviikoilla. Lyhytaikaisesti Evolla asuvat majoittuvat pääsääntöisesti yhden hengen huoneisiin. Majoituksen hinta on 20 €/yö/hlö (omilla liinavaatteilla). Huoneet ovat kalustettuja ja niissä on myös tyynyt ja peitot. Yhteisessä keittiö/oleskelutilassa on kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, liesi ja astioita sekä TV. Aikuisopiskelijoita koskevat samat asumisen säännöt kuin muitakin evolaisia.

Vapaa-ajan aktiviteetteja kampuksella ja sen läheisyydessä

Frisbeegolf, beach volley, retkeily, soutelu, melonta, kalastus, lenkkeily, hiihto, kuntosali ja ampumarata. Vihreässä talossa mm. biljardi ja pingis.

Ota yhteyttä

Asuntohakemuksen voit tehdä tällä lomakkeella. Lomakkeella haetaan myös lyhytaikaista kurssimajoitusta.

Merkitsethän lomakkeeseen myös vaihtoehtoisen huoneistotyypin, mikäli ensisijaisesti toivomaasi huoneistotyyppiä ei ole saatavilla. Yksiöitä ja omakotitaloja on saatavilla vain hyvin rajoitetusti.

 

Linkkejä

Evon kampus -video

Häiriöilmoituslomake

Kiinteistöjen vikailmoituslomake

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU