Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Asuminen Mustialassa

09.04.2021 13:17

 

Mustialassa asut vehreällä kampusalueella oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä. Tarjolla on sekä yhden että kahden hengen huoneita ja soluasuntoja. Huoneet vuokrataan kalustettuina. Kalustukseen kuuluu sänky patjoineen, verhot, kirjoituspöytä, tuoli ja vaatekaappi, osassa myös kirjahylly. Asunnoissa on yhteinen keittiö/ oleskelutila sekä yhteiset wc-ja suihkutilat. Yhteisten tilojen varustukseen kuuluu liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi tai jää-/pakastinkaappi, televisio ja perushuonekalut. Osassa soluista on myös astianpesukone sekä pyykinpesukone. Alueelta löytyy lisäksi erilliset pyykkituvat.

Vuokra sisältää sähkön, veden ja internet-yhteyden sekä pyykkituvan ja saunan käytön. 

Soluasuntoja:

 

 

Kahden hengen huoneita (vuokrataan myös yhden hengen käyttöön):

 

 

Yhteistilojen siisteys, astioiden tiskaus ja jätteiden poisvienti ovat asukkaiden vastuulla, samoin kuin oman huoneen siisteydestä vastaaminen. Lemmikkieläinten tuonti asuntoihin on kielletty, mutta kampuksella on jonotuskäytännöllä vuokrattavana muutama huoneisto lemmikkieläinten omistajille.

Oppilaitoksen hevostallia vuokrataan opiskelijoille. Mahdollisesta tallipaikasta on sovittava kulloisenkin vuokralaisen kanssa.

Lyhytaikainen asuminen (alle 1 kk)

Mustialassa voit yöpyä myös lyhyempiä aikoja. Silloin yleensä majoitut Anttila-rakennuksessa. Majoituksen hinta on 20 €/yö/hlö omilla liinavaatteilla (talon liinavaatepaketti +10€/ hlö/ majoituskerta). Huoneet ovat kalustettuja ja niissä on myös tyynyt ja peitot. Yhteisessä keittiö/oleskelutilassa on kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, liesi ja astioita sekä TV.

Vapaa-ajan aktiviteetteja kampuksella ja sen läheisyydessä

Kampuksella ja sen läheisyydessä Tammelassa kuntosali, frisbeegolf, lenkkeily, hiihto, luistelu, liikuntavuorot liikuntasaleissa, kansalaisopiston tarjonta, ratsastus ja avantouinti. Lisäksi Forssassa on harrastustarjontaa.

Ota yhteyttä

Asuntohakemuksen voit tehdä tällä lomakkeella. Lomakkeella haetaan myös lyhytaikaista kurssimajoitusta.

Merkitsethän lomakkeeseen myös vaihtoehtoisen huoneistotyypin, mikäli ensisijaisesti toivomaasi huoneistotyyppiä ei ole saatavilla. Yksiöitä ja omakotitaloja on saatavilla vain hyvin rajoitetusti.

 

Häiriöilmoituslomake

Kiinteistön vikailmoituslomake

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU