Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Asuminen Mustialassa

04.11.2020 14:03

 

Mustialassa asut vehreällä kampusalueella oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä. Asuntoja riittää kaikille opiskelijoille ja tarjolla on sekä yhden että kahden hengen huoneita. Huoneet vuokrataan kalustettuina. Kalustukseen kuuluu sänky patjoineen, verhot, kirjoituspöytä, tuoli ja vaatekaappi, osassa myös kirjahylly. Asunnoissa on yhteinen keittiö/ oleskelutila sekä yhteiset wc-ja suihkutilat. Yhteisten tilojen varustukseen kuuluu liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi tai jää-/pakastinkaappi, televisio ja perushuonekalut. Osassa soluista on myös astianpesukone sekä pyykinpesukone. Alueelta löytyy lisäksi erilliset pyykkituvat.

Vuokra sisältää sähkön, veden ja internet-yhteyden sekä pyykkituvan ja saunan käytön. Lisäksi wc- ja suihkutilojen siivous kerran viikossa sisältyy vuokraan.

Soluasuntoja:

 

 

Kahden hengen huoneita (vuokrataan myös yhden hengen käyttöön):

 

 

Yllämainittujen rakennusten lisäksi pienempiä määriä huoneita löytyy myös eläinlääkäritalosta, verstaalta, saunalta ja renkituvalta.

Yhteistilojen siisteys, astioiden tiskaus ja jätteiden poisvienti ovat opiskelijoiden vastuulla, samoin kuin oman huoneen siisteydestä vastaaminen. Lemmikkieläinten tuonti asuntoihin on kielletty, mutta kampuksella on jonotuskäytännöllä vuokrattavana muutama huoneisto lemmikkieläinten omistajille.

Oppilaitoksen hevostallia vuokrataan opiskelijoille. Mahdollisesta tallipaikasta on sovittava kulloisenkin vuokralaisen kanssa.

Lyhytaikainen asuminen

Mustialassa voit yöpyä myös lyhyempiä aikoja. Lyhytaikaisesti Mustialassa asuvat majoittuvat pääsääntöisesti soluasuntoihin. Majoituksen hinta on 20 €/yö/hlö omilla liinavaatteilla (talon liinavaatteet +5€/yö/hlö). Huoneet ovat kalustettuja ja niissä on myös tyynyt ja peitot. Yhteisessä keittiö/oleskelutilassa on kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, liesi ja astioita sekä TV.

Vapaa-ajan aktiviteetteja kampuksella ja sen läheisyydessä

Kampuksella ja sen läheisyydessä Tammelassa kuntosali, frisbeegolf, lenkkeily, hiihto, luistelu, liikuntavuorot liikuntasaleissa, kansalaisopiston tarjonta, ratsastus ja avantouinti. Lisäksi Forssassa on harrastustarjontaa.

Ota yhteyttä

Asuntohakemuksen voit tehdä tällä lomakkeella.

 

Häiriöilmoituslomake

Kiinteistön vikailmoituslomake

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU