Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Opiskelija-asuminen Valkeakoskella

07.02.2019 15:31

Valkeakoski on 21 000 asukkaan aktiivinen kaupunki, joka sijaitsee 35 kilometriä Tampereelta etelään.

Valkeakoski

on 21 300 asukkaan kaupunki ja se kuuluu Länsi-Suomen lääniin ja Pirkanmaan maakuntaan. Se sijaitsee vain 35 kilometrin päässä Tampereelta sekä 150 kilometriä Helsingistä tarjoten monipuolisia aktiviteetteja myös HAMKin opiskelijoille.​

Valkeakoski on tunnettu kilpailukykyisestä ja kansainvälisestä elinkeinoelämästään sekä kattavasta koulutustarjonnastaan. Valkeakoskella on yli 7 000 työpaikkaa teollisuudessa ja palvelualoilla. Suurimpina työnantajina Valkeakosken kaupungin lisäksi ovat Saarioinen Oy ja UPM.

Valkeakoski on hyvä ja turvallinen kaupunki asua. Kaikki keskeiset palvelut ovat helposti saavutettavissa. Valkeakosken maisemaa hallitsevat laajat vesistöt. Luonto ja vesi ovat aina lähellä, samoin monipuoliset harrastus- ja liikuntapalvelut sekä runsaat julkiset ja yksityiset palvelut.

Valkeakoskella asutaan väljästi ja mukavasti. Asumiskustannukset ovat keskimäärin kolmanneksen edullisempia kuin Tampereella. Valkeakosken vuokra-asuntojen tarjoajat löytyvät mm. Valkeakosken kaupungin sivuilta.

Asuminen

Valkeakosken Asunnot Oy vuokraa opiskelija-asuntoja opiskelijoille Valkeakoskella.

Valkeakosken Asunnot Oy (puh. 040 335 6071) ottaa asuntohakemuksia vastaan jatkuvasti. Hakemus on voimassa kolme kuukautta, minkä jälkeen hakemuksen voi uusia. Tarvitset opiskelutodistuksen tai kopion opiskelijaksi valitun kirjeestä. Vapaat huoneisto annetaan opiskelijoille, joilla on voimassa oleva hakemus.

Hakulomakkeen löydät: http://www.valkeakoskenasunnot.fi/Lomakkeet/Opiskelijaasuntohakemus.aspx

Vuokraovi.com

Vuokraovesta löydät lisää vuokra-asuntoja. Tutustu vuokrattaviin kohteisiin: https://www.vuokraovi.com/

Valkeakosken Kiinteistöpiste

Välitämme myös vuokra-asuntoja. Valkeakosken Kiinteistöpisteen isännöimissä kohteissa on tarjolla erikokoisia huoneistoja. Lisäksi taloyhtiöissä on yksittäisiä asuntoja, joita vuokrataan.

Lue lisää: http://www.lkpalvelu.fi/palvelut/valkeakoskenkiinteistopiste/vuokraus

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU