Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

HAMK Moves Mustiala

13.11.2018 08:21

Viikoittain Mustialassa pelataan jalkapalloa (keskiviikkoisin sekä sunnuntaisin), lentopalloa (maanantaisin sekä torstaisin), salibandyä (tiistaisin) ja pesäpalloa toiveiden mukaan.

Maanantaisin koululla pyörii tanssikurssi. Suunnistukselle, koripallolle, tennikselle, luistelulle, yleisurheilulle ja hiihdolle nimetään vuosittain vastaavat henkilöt, mutta näitä lajeja ei järjestetä säännöllisesti. Liikuntavuorojen ajat voivat aina hieman vaihdella, jonka takia jokaisen urheilulajin vastaava henkilö ilmoittaa aina vuoronsa aikataulusta ja lisätiedoista sähköpostilla viikon alussa.

Ilman ohjausta opiskelijoilla on käytössään hyvät lenkkimaastot aivan koulun vieressä, joissa kulkee talvisin myös hiihtoladut. Lisäksi koululta löytyy opiskelijoiden oma kuntosali, sekä Tammelan 18-väyläinen frisbeegolfrata, joka kulkee osittain Mustialan puistojen halki. 

Tammelan urheilukeskus löytyy kymmenen minuutin kävelymatkan päästä kampukselta, mistä löytyy mm. yleisurheilu- ja tenniskenttä, jääkiekkokaukalo ja kuntosali. Talvisin Pyhäjärven jäädyttyä, sinne tehdään retkiluistelurata, jota opiskelijat käyttävät aktiivisesti. Lähin uimahalli sijaitsee Forssassa, ja sinne opiskelijat pääsevät edulliseen hintaan.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU