Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

HAMK Moves Valkeakoski

25.08.2022 13:25

Kuntosali: 

Kampuksella on avattu uusi, erittäin kattavasti varusteltu kuntosali A-rakennuksen kirjaston puoleiseen siipeen. Kuntosali on avoinna päivittäin kello 6-22 ja sen käyttö on veloituksetonta Hamkin opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Pukukopit löytyvät kuntosalia vastapäätä ja niissä on sähkölukolliset kaapit. Suihkut löytyvät A-rakennuksen alakerrasta. 

Uimahalli: (1.9.2022-31.5.2023)

https://www.valkeakoski.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/liikuntapaikat/uimahalli/

Hamkin opiskelijat sekä henkilökuntaan kuuluvat ovat oikeutettuja kahteen uimahallikäyntiin viikossa alennetulla hinnalla. Uimahallin kertamaksu Hamkilaisille on 2,75€. Hinta sisältää pääsyn myös kuntosalille. 

Palloiluvuorot: (aloitus 1.9.2022)

Palloiluvuorot Hamkin opiskelijoille Valkeakosken Ammattiopiston liikuntahallissa tiistaisin kello 19.00-21.00 sekä torstaisin kello 18.30-20.30. Avaimen liikuntasaliin saa Hamkin kampuksen B-talon Opiskelijapalveluista tiistaisin ja torstaisin kello 10-12.15.

Keilailu, biljardi, darts ym.:

Valkeakosken Keilahalli (Lotilantie 24) tarjoaa Hamkin opiskelijoille keilailun yhteydessä kenkävuokran ilmaiseksi sekä muista peleistä -10%.

Tampere:

Tampereen yliopiston sekä ammattikorkeakoulun yhteiset liikuntapalvelut (SportUni) ovat kaikkien korkeakouluopiskelijoiden käytössä kuuden euron kertamaksulla. Maksu sisältää kuntosalien käytön, ryhmäliikuntatunnit, sulkapallovuorot sekä yleiset palloiluvuorot ja sen voi maksaa suoraan liikuntakeskuksen vastaanottoon sen ollessa avoinna. SportUnilla on kolme liikuntakeskusta (https://sites.tuni.fi/sportuni/liikuntakeskukset/)

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU