Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Hevosalan liiketoiminnan opiskelutavat

18.11.2020 14:55

Voit opiskella hevosalan liiketoimintaa päiväopiskeluna tai monimuotona joustavasti verkossa esimerkiksi työn ohessa. Päivä- ja monimuototeutus vuorottelevat hakukohteina. Opintopolusta löydät ajankohtaisen tiedon siitä, kumpi toteutustavoista on hakukohteena kevään yhteishaussa. 

Päiväopiskelu Forssan kampuksella

Voit opiskella tradenomiksi päiväopiskelijana HAMKin Forssan kampuksella. Tässä opiskelutavassa opiskelu tapahtuu pääasiallisesti klo 8-16 välillä. Opintosi etenevät ohjatusti oman ryhmäsi mukana. Rakennamme vahvoja yhteistyösuhteita työelämän kanssa jo opiskeluaikana.

Monimuoto-opiskelu työn ohella verkossa

Monimuoto-opiskelu hevosalan liiketoiminnan koulutuksessa toteutetaan pääasiassa verkko-opintoina.  Muutamana päivänä vuodessa vierailet myös Forssan kampuksella. Opiskelet ohjatusti ryhmäsi kanssa sekä omaan tahtiisi. Voit myös hyvin yhdistää opintomoduulien oppimistehtävät omaan työhösi. 

Tutkinto nopeasti kiihdytyskaistalla

24/7 opiskelutapa antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa tutkintosi itsenäisesti ja tavoiteaikaa (3,5 vuotta) nopeammin. Mikäli haluat suorittaa tutkintosi tällä opiskelutavalla, se vaatii sinulta oman osaamisen tunnistamista sekä sen yhdistämistä tutkinnon tavoitteisiin.

Kansainvälisyys opinnoissa

Kansainvälisyys on ensiarvoisen tärkeää hevosalan liiketoiminnan osaajalle. Opiskelun aikana voit parantaa kielitaitoasi ja laajentaa osaamistasi vaihto-opiskelussa tai harjoittelussa ulkomailla. Tuemme ulkomaan jaksoasi matka-apurahalla ja ulkomailla suoritetut opinnot tai harjoittelu luetaan osaksi tutkintoasi.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU