Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Bio- ja elintarviketekniikan opiskelutavat

22.11.2022 16:39

Bio- ja elintarviketekniikassa voit valita oman opiskelutapasi elämäntilanteesi mukaan:

Päiväopinnot

Päiväopinnot ovat opiskelua kokopäivätyönä. Opiskelet Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa arkisin. Opintosi sisältävät runsaasti opetusta, ohjausta ja tiimityöskentelyä. 

Monimuoto-opinnot

Monimuoto-opinnot soveltuvat työn ohessa opiskeluun. Monimuoto-opiskelussa korostuu itsenäinen opiskelu ja tiimityöskentely. Hyödynnät oppimisessasi erilaisia verkko-oppimateriaaleja. Reaaliaikainen opetus ja ohjaus tapahtuu Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella ja verkossa, ennalta ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Opinnoissa on samat sisällöt ja vaatimukset kuin päiväopiskelijoilla.  Monimuoto-opinnot vaativat aktiivisuutta, joustavuutta ja omasta oppimisesta vastuun kantamista. Opiskeluun on hyvä varata runsaasti aikaa viikoittain.

Minimimäärä aikaan ja/tai paikkaan sidottua opiskelua bio- ja elintarviketekniikan koulutuksen eri opiskelumoduuleissa on kuvattu näissä taulukoissa: syksy 2022 ja kevät 2023 (muutokset mahdollisia).  Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden opinnot on esitetty ensimmäisellä välilehdellä (ryhmätunnus INBIP22A3), toisen vuoden opisekelijoiden (INBIP21A3) toisella jne.. Näihin opiskelupäiviin tulee jokaisen opiskelijan sitoutua. Monimuoto-opiskelija saa lisäksi osallistua myös päiväopiskelijoiden opetukseen.

Nopeutettu opiskelu

Opiskelun nopeuttaminen on mahdollista, kun sinulla on alalta vahvaa osaamista tai taustalla aikaisempia alan korkeakouluopintoja. Rakennamme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jota hyödyntämällä voit nopeuttaa opintojasi. 

 

Opiskelumallia on mahdollista vaihtaa opintojen aikana perustelluista syistä.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU