Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Hämeenlinna on juuri sopivan kokoinen

13.11.2018 09:22

Hämeenlinna on hyvä kaupunki asua, kaikki on ihan lähellä.

Hämeenlinnan kaupunki toivottaa opiskelijat tervetulleeksi!

Tiesitkö, että Hämeenlinna sai ensimmäisenä sisämaakaupunkina kaupunkioikeudet vuonna 1639. Historia ja perinteet ovat vahvasti läsnä Hämeenlinnassa tänäkin päivänä ja vahvana perustana kaikille tulevaisuuden toiminnoille.

Kaupungissa kaikki on lähellä ja helposti saavutettavissa. Matkan kuin matkan kaupungin sisällä taittaa varttitunnissa. Hämeenlinna on monipuolinen kaupunki, luonto, vehreys ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Läheltä löytyvät niin monipuoliset harrastus- ja ostosmahdollisuudet kuin tapahtumat ja yöelämä.

Hämeenlinna voit aikaa viettää

Aktiivista opiskelijaelämää

Hämeenlinnassa toimii satakunta eri urheiluseuraa. Esimerkiksi jääkiekossa, lentopallossa ja sählyssä pelataan Suomen huipulla. Voit myös valita muista lukuisisista harrastusmahdollisuuksista. Tarjontaa löytyy mm. kamppailulajeista-, taideaineista-, musiikista- aina wakeboardingiin saakka. Lue lisää harrastuksista.

Lahdensivu-kampuksella että korkeakoulukeskuksella on käytössä liikunta- ja kuntosali. Lisäksi HAMKin opiskelijakunta HAMKO tarjoaa monipuolisia liikunta-aktiviteettaja. Lisäksi kannattaa tarkistaa HAMKO:n vapaa-ajan tarjonta.

Hämeenlinnan identiteetin ja brändin yksi tunnistemuoto, valko-oranssi tasaraita, juontuu kaupungin historiasta. Sen perustana on Birger Jaarlin vaakunan tausta. Hashtag #tunnustaraitaa tarkoituksena on kerätä yhteen positiiviset asiat Hämeenlinnasta ja kasvattaa yhteishenkeä.

Linkkejä

Hämeenlinnan kaupunki
VisitHameenlinna.fi
Hämeenlinnan liikuntaopas
Verkatehdas
Hämeenlinnan harrastukset
Hämeenlinnan karttapalvelu
Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HAMKO

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU