Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Valkeakoski - Liikkuvan ihmisen mansikkapaikka

13.11.2018 09:11

​​Valkeakoskella toimii useita aktiivisia urheiluseuroja, joista tunnetuin on jalkapalloseura FC Haka ry. Muita seuroja mm. Haka Gym ry, tanssiseura Rocking Flames ry, Valkeakosken Kiekko-Ahma ry ja Valkeakosken Vesiveikot ry.

HAMKin opiskelijayhdistykset

HAMKOn paikallisyhdistys HAVO ry järjestää toimintaa lukuvuoden aikana.

VARO ry on aktiivinen insinööriopiskelijayhdistys, jonka löydät Facebookista.

Valkeakosken kaupunki toivottaa opiskelijat tervetulleeksi!

​Valkeakoskella toteutuu ​​suomalainen unelma kaupunkielämästä veden äärellä. Kaupunki sijaitsee oivallisesti kannaksella kahden ison vesistön välissä, neljäsosa kaupungin pinta-alasta on vettä. Luonto alkaa ihan ovelta, keskustan ilmeen luovat kanava ja sen näyttävät riippusillat.

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet

Valkeakoski o​​n todellinen liikkuvan ihmisen mansikkapaikka. Yli 150 rekisteröidyn liikuntapaikan joukosta löytyvät mm. uimahalli ja liikuntahalli, jäähalli Wareena, Korkeakankaan hiihto- ja laskettelukeskus, Saharan lämmitettävä keinonurmi, palloiluhalli, Tehtaan kenttä, Apian urheilukenttä, Apian, Kirjaslammen ja Lotilan uimarannat, Frisbeegolfradat, kuntosalit sekä monipuoliset ulkoilureitit. Monipuolisen ja tasokkaan liikuntapaikkaverkoston lisäksi kaupungista löytyy yli 60 toimivaa liikuntayhdistystä, joiden toiminta kattaa kaikki keskeisimmät urheilulajit ja liikuntamuodot.

Korkea​tasoista kulttuuria

Valkeako​skella on paljon tarjottavaa myös kulttuurinälkään. Valkeakosken kaupunginteatteri ja Suomen kesäteatteri ovat tunnettuja maanlaajuisesti. Emil Wikströmin taiteilijakoti Visavuori, Voipaalan taidekeskus ja Suomen jalkapallomuseo tarjoavat nähtävää ja koettavaa moneen lähtöön. Elokuvateatterin ohjelmisto on monipuolista. Itseään voi kehittää myös Valkeakoski-opiston laajalla kurssitarjonnalla. Runsas tapahtumatarjonta antaa virikkeitä ja tarjoaa ajanvietettä ympäri vuoden.​

Lisätiedot www.valkeakoski.fi

Linkkejä

Liikunta Valkeakoskella
Kulttuuri ja vapaa-aika Valkeakoskella 
www.valkeakoski.fi

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU