Ohje - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ohje

Bio- ja elintarviketekniikan opiskelutavat

21.11.2023 11:00

Bio- ja elintarviketekniikassa voit valita oman opiskelutapasi elämäntilanteesi mukaan:

Päiväopinnot

Päiväopinnot ovat opiskelua kokopäivätyönä. Opiskelet Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa arkisin. Opintosi sisältävät runsaasti opetusta, ohjausta ja tiimityöskentelyä lukujärjestyksen mukaisesti. 

Monimuoto-opinnot

Monimuoto-opinnot soveltuvat työn ohessa opiskeluun. Tässä opiskelumallissa korostuu itsenäinen opiskelu ja tiimityöskentely. Oppiminen tapahtuu itsenäisesti materiaalien ja tallenteiden avulla. Tästä syystä reaaliaikaisen opetuksen tärkeys korostuu ja saat sitä Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksella ja verkossa, ennalta ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tarvittaessa lisäopetusta saat osallistumalla päiväopiskelijoiden opetukseen korkeakoulukeskuksella.

Opinnoissa on samat sisällöt ja vaatimukset kuin päiväopiskelijoilla.  Monimuoto-opinnot vaativat aktiivisuutta, joustavuutta ja omasta oppimisesta vastuun kantamista. Opiskeluun ja siihen liittyen tehtävien toteuttamiseen tulisi varata runsaasti aikaa viikossa, jotta pystyt etenemään opinnoissa aikataulussa.

Minimimäärä aikaan ja/tai paikkaan sidottua opiskelua bio- ja elintarviketekniikan koulutuksen eri opiskelumoduuleissa on kuvattu näissä taulukoissa: syksy 2023 ja kevät 2024 Huomaathan, että muutokset mahdollisia vaikka pyrimmekin niitä välttämään!. Kevään 2024 taulukko julkaistaan marraskuun aikana.  Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden opinnot on esitetty ensimmäisellä välilehdellä (ryhmätunnus INBIP23A3), toisen vuoden opisekelijoiden (INBIP22A3) toisella jne.. Näihin opiskelupäiviin tulee jokaisen opiskelijan sitoutua. 

Nopeutettu opiskelu

Opiskelun nopeuttaminen on mahdollista, kun sinulla on alalta vahvaa osaamista tai taustalla aikaisempia alan korkeakouluopintoja. Rakennamme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jota hyödyntämällä voit nopeuttaa opintojasi. 

 

Opiskelumallia on mahdollista vaihtaa opintojen aikana perustelluista syistä.