Ajoneuvoliikenteen laskennat - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ajoneuvoliikenteen laskennat
Ajoneuvoliikenteen laskennat

Ajoneuvoliikenteen laskennat

TIEDOT PALVELUSTA

PALVELUN TUOTTAJA  Opiskelija
TOIMIPISTE  Riihimäki
ALA Tekniikan ja liikenteen ala
KIELI Suomi, Englanti
PALVELUN TYYPPI konsultointi
PALVELU SAATAVILLA Jatkuvasti
HINTA konsultointi

Palvelun tuottaa liikennealan ensimmäisen vuoden opiskelijat tutustuessaan liikenteeseen ja liikennetutkimuksiin. Laskentojen toteuttamiseen voi osallistua myös muiden vuosikurssien opiskelijoita työnjohtoharjoittelijoina tai laskijoina.

Liittymä- tai poikkileikkauslaskentana suoritettavat laskennat suoritetaan kääntymissuunnittain/kaistoittain ajoneuvoluokat eritellen. Käsin suoritettavissa laskennoissa voidaan tehdä otoslaskentaa esimerkiksi vuorokauden aamu- ja iltahuipputunteina.

Käsinlaskentojen ohella voidaan toteuttaa pidempikestoisia laskentoja HAMK liikennelaskentalaitteita käyttäen. Laskentatulosten lisäksi voidaan palvelun yhteydessä tuottaa liikenteellisiä tunnuslukuja tai aineistoon perustuvia kuvaajia.

Palvelu on saatavilla kaikkina vuodenaikoina. Laskennan koko vaikuttaa toteutuksen suunnittelun kestoon. Nopeimmillaan laskenta voidaan järjestää muutamassa viikossa tilauksesta.

REFERENSSIT

Laskentoja on suoritettu useita mm. Riihimäellä, Hämeenlinnassa , Lahdessa, Kouvolassa, ja Raumalla asiakkaana mm. Riihimäen kaupunki, Trafix Oy, Ramboll Oy, A-Insinöörit Oy