Ajoneuvoliikenteen laskennat - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ajoneuvoliikenteen laskennat
Hämeen ammattikorkeakoulu

Ajoneuvoliikenteen laskennat

TIEDOT PALVELUSTA

PALVELUN TUOTTAJA Opiskelija
TOIMIPISTE Riihimäki
ALATekniikan ja liikenteen ala
KIELISuomi, Englanti
PALVELUN TYYPPIkonsultointi
PALVELU SAATAVILLAJatkuvasti
HINTAkonsultointi

Palvelun tuottaa liikennealan ensimmäisen vuoden opiskelijat tutustuessaan liikenteeseen ja liikennetutkimuksiin. Laskentojen toteuttamiseen voi osallistua myös muiden vuosikurssien opiskelijoita työnjohtoharjoittelijoina tai laskijoina.

Liittymä- tai poikkileikkauslaskentana suoritettavat laskennat suoritetaan kääntymissuunnittain/kaistoittain ajoneuvoluokat eritellen. Käsin suoritettavissa laskennoissa voidaan tehdä otoslaskentaa esimerkiksi vuorokauden aamu- ja iltahuipputunteina.

Käsinlaskentojen ohella voidaan toteuttaa pidempikestoisia laskentoja HAMK liikennelaskentalaitteita käyttäen. Laskentatulosten lisäksi voidaan palvelun yhteydessä tuottaa liikenteellisiä tunnuslukuja tai aineistoon perustuvia kuvaajia.

Palvelu on saatavilla kaikkina vuodenaikoina. Laskennan koko vaikuttaa toteutuksen suunnittelun kestoon. Nopeimmillaan laskenta voidaan järjestää muutamassa viikossa tilauksesta.

REFERENSSIT

Laskentoja on suoritettu useita mm. Riihimäellä, Hämeenlinnassa , Lahdessa, Kouvolassa, ja Raumalla asiakkaana mm. Riihimäen kaupunki, Trafix Oy, Ramboll Oy, A-Insinöörit Oy 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU