Elintarvikkeiden valmistuksen suunnittelupalvelu jalostamisprosessin eri vaiheissa

Hämeen ammattikorkeakoulu

Elintarvikkeiden valmistuksen suunnittelupalvelu jalostamisprosessin eri vaiheissa

TIEDOT PALVELUSTA

ALAtekniikan ja liikenteen ala, luonnonvara- ja ympäristöala
TOIMIPISTE Hämeenlinna
PALVELUN TUOTTAJA asiantuntija
PALVELUN TYYPPIkehitys/tutkimustehtävä
PALVELU SAATAVILLAJatkuvasti
HINTASopimuksen mukaan

​Tarjoamme apua raaka-aineiden jalostukseen lisäarvotuotteiksi tuoteturvallisuus huomioiden.  Kyse voi olla valmistusprosessin jonkin vaiheen parantamisesta tai siinä ilmenevän ongelman poistamisesta tai koko prosessilinjan suunnittelusta raaka-aineista valmiiksi lopputuotteeksi. Tavoitteena voi olla tuoteturvallisuuden parantaminen, prosessin optimointi tms.

​Lehtori Matti Tapaila
matti.tapaila@hamk.fi
050 574 5199
Visamäentie 35 B
13100 Hämeenlinna

Lamppu ikoni

Asiakas

Elintarvikeyrittäjät ja oman yrityksen perustamista suunnittelevat
mihin valmistut ikoni

Referenssit


HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU