Investointilaskenta päätöksenteon tukena 3 OP - Hämeen ammattikorkeakoulu
Investointilaskenta päätöksenteon tukena 3 OP
Hämeen ammattikorkeakoulu

Investointilaskenta päätöksenteon tukena 3 OP

TIEDOT PALVELUSTA

PALVELUN TUOTTAJA Asiantuntija
TOIMIPISTE Hämeenlinna
ALAYhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
KIELISuomi
PALVELUN TYYPPIkoulutus
PALVELU SAATAVILLAJatkuvasti
HINTA

Taloushallinnon asiantuntijoille, pk-yritysten johtajille ja investointipäätöksiä tekeville tarjotaan koulutuspalvelua.

Tarvitsetko työssäsi syvempää osaamista investointeja koskevista päätöstilanteista? Teetkö itse tai osallistutko pitkän aikavälin hankintapäätöksiin, joiden taloudellisten vaikutusten hahmottaminen vaatisi nykyistä systemaattisempaa otetta?

Toimiessasi taloushallinnon asiantuntijatehtävissä pääset laajentamaan omaa osaamistasi ja voit parantaa kykyäsi tukea asiakkaidesi päätöksentekoa. Koulutus tarjoaa konkreettisia työkaluja taloudellisten vaikutusten hahmottamiseen investointipäätöksiä tehtäessä.

Verkkokoulutus on suunniteltu sinulle joka haluat opiskella joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutus on suunnattu taloushallinnon ammattilaisille, pienten ja keskisuurten yritysten johdolle sekä kaikille investointipäätöksiä tekeville tai niitä avustaville henkilöille.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää Excel-ohjelman peruskäytön hallintaa.

Opiskelet pääosin verkossa, ensimmäisenä päivänä kokoonnutaan lähitapaamiseen HAMKin tiloihin Hämeenlinnaan. Starttipäivinä järjestetään opastus verkkotyövälineiden käyttöön. Koulutus sisältää verkkoluentoja, kirjallista tausta-aineistoa ja käytännönläheisiä oppimistehtäviä. Tehtävien ohjeistus ja henkilökohtainen palaute annetaan verkossa.      

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU