Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta - Hämeen ammattikorkeakoulu
Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta
Hämeen ammattikorkeakoulu

Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta

TIEDOT PALVELUSTA

PALVELUN TUOTTAJA Asiantuntija, Opiskelija
TOIMIPISTE Hämeenlinna
ALASosiaali- ja terveys- ja liikunta-ala
KIELISuomi, Englanti
PALVELUN TYYPPIMuu palvelu
PALVELU SAATAVILLA27.8.2019-28.5.2020
HINTASopimuksen mukaan

Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta on suunnattu hämeenlinnalaisille kotihoidossa oleville, päivähoitoikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen tai hoitajilleen.

Nipsulan toiminta on Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Hyvinvointiosaamisen yksikön tuottamaa palvelua. Perheiden osallistuminen Nipsulan toimintaan on mahdollista Hämeenlinnan kaupungin myöntämää palveluseteliä vastaan.

Nipsula toimii hyvinvointiosaamisen yksikön opiskelijoiden eli sosiaalialan ja hoitotyön opiskelijoiden oppimis- ja kehittämisympäristönä. Opiskelijat toteuttavat Nipsulassa opintoihin kuuluvia oppimistehtäviä, projekteja, opinnäytetöitä sekä harjoitteluja.

Nipsula on kohtaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata toisiaan, jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan sekä keskustella kasvatukseen ja lapsiperhearkeen liittyvistä asioista. Lapsille Nipsula tarjoaa mahdollisuuden harjoitella ja kehittää sosiaalisia taitoja lapsiryhmässä sekä osallistua monipuoliseen ohjattuun toimintaan yhdessä vanhempansa kanssa. Toiminnan suunnittelussa huomioidaan lasten ikä ja kehitystaso sekä lasten ja perheiden toiveet. Nipsulassa vanhemmat ja lapset sekä opiskelijat pääsevät osallistumaan Nipsulan kulttuurin luomiseen ja kehittämiseen sekä toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä Nipsulan ohjaajan ja opettajien kanssa.

Nipsula on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9.00-12.00.

Toimintapäivät koostuvat sekä ohjatusta toiminnasta että vapaasta oleskelusta ja leikistä. Ohjattu toiminta Nipsulassa alkaa aamupiirillä noin klo 10.00. Nipsulan toimintaan voi tulla tutustumaan, vaikkei vielä olisikaan palvelusteliä. Palvelusetelihakemuksen saat Nipsulasta.

Paikka:

Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta
Visamäen korkeakoulukeskus
S-talo 1. kerros, kulku sisäpihan kautta
Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Kartta

Lisätietoja:

www.nipsula.wordpress.com
www.facebook.com/NipsulanAvoin/

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU