Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta - Hämeen ammattikorkeakoulu
Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta
Nipsu maskotti

Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta

TIEDOT PALVELUSTA

PALVELUN TUOTTAJA  Asiantuntija, Opiskelija
TOIMIPISTE  Hämeenlinna
ALA Sosiaali- ja terveys- ja liikunta-ala
KIELI Suomi, Englanti
PALVELUN TYYPPI Muu palvelu
PALVELU SAATAVILLA 2.9.2021 alkaen
HINTA Sopimuksen mukaan

Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta on suunnattu hämeenlinnalaisille kotihoidossa oleville, päivähoitoikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen tai hoitajilleen.

Nipsulan toiminta on Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Hyvinvointiosaamisen yksikön tuottamaa palvelua. Perheiden osallistuminen Nipsulan toimintaan on mahdollista Hämeenlinnan kaupungin myöntämää palveluseteliä vastaan.

Nipsula toimii hyvinvointiosaamisen yksikön opiskelijoiden eli sosiaalialan ja hoitotyön opiskelijoiden oppimis- ja kehittämisympäristönä. Opiskelijat toteuttavat Nipsulassa opintoihin kuuluvia oppimistehtäviä, projekteja, opinnäytetöitä sekä harjoitteluja.

Nipsula on kohtaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata toisiaan, jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan sekä keskustella kasvatukseen ja lapsiperhearkeen liittyvistä asioista. Lapsille Nipsula tarjoaa mahdollisuuden harjoitella ja kehittää sosiaalisia taitoja lapsiryhmässä sekä osallistua monipuoliseen ohjattuun toimintaan yhdessä vanhempansa kanssa. Toiminnan suunnittelussa huomioidaan lasten ikä ja kehitystaso sekä lasten ja perheiden toiveet. Nipsulassa vanhemmat ja lapset sekä opiskelijat pääsevät osallistumaan Nipsulan kulttuurin luomiseen ja kehittämiseen sekä toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä Nipsulan ohjaajan ja opettajien kanssa.

Nipsulan toiminta käynnistyy 2.9.2021

Nipsula on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9.00-12.00.
Toimintapäivät koostuvat sekä ohjatusta toiminnasta että vapaasta oleskelusta ja leikistä. Ohjattu toiminta Nipsulassa alkaa aamupiirillä noin klo 10.00.

Vallitsevasta korona-tilanteesta johtuen, toimintaan otetaan rajattu määrä perheitä, jotta voimme taata terveysturvallisen ympäristön kaikille Nipsulan toimijoille, joten varmistathan etukäteen onko ryhmässä tilaa.

Mikäli kiinostuit toiminnasta otathan yhteyttä!

Paikka:

Nipsulan avoin varhaiskasvatustoiminta
Hämeenlinnan korkeakoulukeskus
S-talo 1. kerros, kulku sisäpihan kautta
Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Kartta

Lisätietoja ja ajakohtaista:

Nipsulan blogi
Nipsulan facebook sivu

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU