Versionhallintakoulutuspalvelu ohjelmistokehityksessä

Hämeen ammattikorkeakoulu

Versionhallintakoulutuspalvelu ohjelmistokehityksessä

TIEDOT PALVELUSTA

ALAluonnontiedeiden ala
TOIMIPISTE Hämeenlinna
PALVELUN TUOTTAJA asiantuntija
PALVELUN TYYPPIkoulutus
PALVELU SAATAVILLA01.03.2018 - 31.05.2018
HINTAAlkaen 300 e

Ohjelmistokehityksen yksi tärkeä osa-alue on versionhallinta, joka hyvin hallittuna mahdollistaa uusien toimintatapojen hyödyntämisen eri ohjelmistokehitykseen kuuluvissa vaiheissa.

Tarjoamme IT-yrityksille mahdollisuuden tutustua aiheeseen, päivittää tietouttaan sekä oppia käytännössä miten versionhallintatyökalu toimii. Työkaluna on käytössä hajautettuun versionhallintaan tarkoitettu Git.

Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää, miten versionhallinta voi auttaa sovelluksen kehittäjätiimiä toimimaan yhdessä ja omaksumaan uusia toimintatapoja. Oppimalla versionhallinnan perusteet kehittäjätiimin on mahdollista tutustua työkalun tuomiin hyötyihin myös pelkän lähdekoodin hallinnan sijasta. Näihin hyötyihin kuuluu mm. automaattinen sovelluksen kääntö sekä continuous integration –toimintatapa.

Koulutuksen jälkeen versionhallinnan tietoja ja taitoja on helpompi omaksua osaksi kehittäjätiimien arkea, jos versionhallinta on ollut vieras käsite ennen koulutusta. Tulevaisuudessa taito on yhä tärkeämpi kun toimitaan erilaisten pilviympäristöjen ja skaalautuvien palvelujen parissa.

Yliopettaja Tommi Lahti
tommi.lahti@hamk.fi
03 646 6670

Lamppu ikoni

Asiakas

IT-yritykset
mihin valmistut ikoni

Referenssit


HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU