Versionhallintakoulutuspalvelu ohjelmistokehityksessä - Hämeen ammattikorkeakoulu
Versionhallintakoulutuspalvelu ohjelmistokehityksessä
Hämeen ammattikorkeakoulu

Versionhallintakoulutuspalvelu ohjelmistokehityksessä

TIEDOT PALVELUSTA

PALVELUN TUOTTAJA Asiantuntija
TOIMIPISTE Hämeenlinna
ALALuonnontieteiden ala
KIELISuomi
PALVELUN TYYPPIkoulutus
PALVELU SAATAVILLA01.03.2018-31.05.2018
HINTAAlkaen 300 e

Ohjelmistokehityksen yksi tärkeä osa-alue on versionhallinta, joka hyvin hallittuna mahdollistaa uusien toimintatapojen hyödyntämisen eri ohjelmistokehitykseen kuuluvissa vaiheissa.

Tarjoamme IT-yrityksille mahdollisuuden tutustua aiheeseen, päivittää tietouttaan sekä oppia käytännössä miten versionhallintatyökalu toimii. Työkaluna on käytössä hajautettuun versionhallintaan tarkoitettu Git.

Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää, miten versionhallinta voi auttaa sovelluksen kehittäjätiimiä toimimaan yhdessä ja omaksumaan uusia toimintatapoja. Oppimalla versionhallinnan perusteet kehittäjätiimin on mahdollista tutustua työkalun tuomiin hyötyihin myös pelkän lähdekoodin hallinnan sijasta. Näihin hyötyihin kuuluu mm. automaattinen sovelluksen kääntö sekä continuous integration –toimintatapa.

Koulutuksen jälkeen versionhallinnan tietoja ja taitoja on helpompi omaksua osaksi kehittäjätiimien arkea, jos versionhallinta on ollut vieras käsite ennen koulutusta. Tulevaisuudessa taito on yhä tärkeämpi kun toimitaan erilaisten pilviympäristöjen ja skaalautuvien palvelujen parissa.

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU