Hae HAMKin somettajaksi

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hae HAMKin somettajaksi

18.09.2018 15:18

Haluatko HAMKin somettajaksi – tienaa viikon lounaat! 

Oletko sosiaalisessa mediassa kuin kala vedessä? Etsimme HAMKin Instagram (@hamkstories) ja Snapchat (@hamk_uas) -tileille innokkaita somettajia, jotka kertovat yhden viikon ajan opiskelijan arjesta: 

Mitä sinä ja opiskelukaverisi teette päivät pitkät? Mitä olet oppinut? Kuka on opiskeluporukkasi kiinnostavin persoona tai koulutuksesi motivoivin opettaja? Miten yhdistät opiskelun, perheen ja työn? Oletko työharjoittelussa, viimeisteletkö opinnäytetyötä tai oletko vasta aloittanut opinnot? HAMKissa on yli 7000 opiskelijaa ja jokaisella on oma tarina kerrottavana – jaa meille omasi!

Somettajan tehtävänä on päivittää valitsemaansa HAMKin somekanavaa (Instagram tai Snapchat) yhden viikon ajan lokakuussa 2018 – kesäkuussa 2019 itselle sopivana ajankohtana. Työskentelyaika ilmoitetaan hakulomakkeella. Postauksia tehdään vähintään 5 kpl viikon aikana. Sisältö voi olla videomuodossa tai kuvaa ja tekstiä.

Urakan päätyttyä saat kouluviikon lounaat oman kampuksesi opiskelijaravintolaan (5 kpl lounaita/lounaslippuja). 

Kiinnostuitko? Hae mukaan täyttämällä hakulomake tästä.

Mukaan voit hakea milloin tahansa lokakuussa 2018 – kesäkuussa 2019. Viikot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea, mikäli mielit mukaan tiettynä ajankohtana. Ensimmäinen sometusviikko alkaa 1.10.2018.

Somettajaksi voivat hakea opiskelijat kaikista HAMKin suomen- ja englanninkielisistä koulutuksista.

HAMKilla on käyttöoikeus somettajan tuottamaan materiaaliin, mutta tekijänoikeudet säilyvät somettajalla. Tekstiä, kuvia ja videoita voidaan käyttää HAMKin markkinoinnissa esimerkiksi linkittämällä ne HAMKin sosiaalisen median kanaville ja verkkosivuille.

Kaipaatko lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä: markkinointiviestinta(at)hamk.fi.

  • Instagramin logo
  • Instagram: @hamkstories
  • Snapchat-logo
  • Snapchat: @hamk_uas

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU