Eettinen ajattelu opettajan työssä 31.5. (Zoom) - Hämeen ammattikorkeakoulu
Eettinen ajattelu opettajan työssä 31.5. (Zoom)
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eettinen ajattelu opettajan työssä 31.5. (Zoom)

31.05.2021 klo: 14.00 - 16.00

Tervetuloa webinaariin: Eettinen ajattelu opettajan työssä

maanantaina 31.5.2021 klo 14.00 – 16.00

Tapahtuma on avoin kaikille teemasta kiinnostuneet ja mukaan voi liittyä ilman ennakkoilmoittautumista.

Linkki tapahtumaan: https://haaga-helia.zoom.us/j/63570669818?pwd=NUJYVzVNdzdjRzU3M3JBY0N6Vy92Zz09

Meeting ID: 635 7066 9818        
Passcode: 804767

 

Ohjelma

14.00 Webinaarin avaus
Leena Nuutila ja Maiju Kangasaho, Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Orientaatio opettajan eettiseen ajatteluun ja osaamiseen
Leena Nuutila

Oppijan oikeus ja opettajan taito -hankkeen aikana toteutettu Erityinen tuki ammatillisessa koulutuksessa verkkokoulutuksessa pohdittiin opettajan eettisestä ajattelua ja osaamista. Miten opettajan eettinen osaaminen voisi kehittyä?
Maiju Kangasaho

16.00 Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta!

 

Olemme varmasti kaikki huomanneet, ettei teknologia ole välttämättä ratkaisu ihmisenä kasvamiseen ja uuden oppimiseen, vaan pikemminkin niissä tarvitsemme toinen toisiamme, kanssakulkijoina – erilaisista lähtökohdista. Etätyöskentelyssä vapaa vuorovaikutus, kuten kahvipöytäkeskustelut, työasioiden spontaani pohdiskelu ja toisilta oppiminen jäävät usein toteutumatta, kun työkaveri ei olekaan heti oman työpöydän vieressä. Koronan kaltaisessa poikkeustilanteessa juuri työyhteisön voima ja eettinen ajatusten jakaminen korostuvat ja auttavat jaksamaan ajoittain haastavaltakin tuntuvan ajanjakson yli.

Tule rohkeasti jakamaan ja kuulemaan mitä tarkoittaa opettajan eettinen ajattelu tässä ajassa? Miten eettinen ajattelu ja osaaminen näkyvät opettajan arjessa?

 

Oppijan oikeus – opettajan taito -hanke toteutetaan yhdeksän opettajankoulutusyksikön yhteistyönä. Hankkeen koordinaattorina toimii Hämeen ammattikorkeakoulu ja toteuttajina ovat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja Åbo Akademi. Hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisää tietoa hankkeesta

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU