FRUSH - Innovating the Circular Economy - Hämeen ammattikorkeakoulu
FRUSH – Innovating the Circular Economy
Frush-tapahtuman banneri
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FRUSH – Innovating the Circular Economy

28.04.2022

Frush-tapahtuman banneri

Tänä vuonna tapahtuman teemana on vastuullisuus. Perinteisten ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun ohella tapahtuma herättää aidosti kysymään, mikä on meidän vastuumme tulevaisuudesta?

FRUSH -hybriditapahtuma striimattuna sekä Forssan Kehräämöalueella HAMKin kampuksella (Wahreninkatu 11).

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Puhujina, alustajina ja keskustelijoina mm:

Arman Alizad, toimittaja / televisiojuontaja. Arman puhuu kokemastaan ja näkemästään tuoden esiin maailman monimuotoisuutta, värikkyyttä ja epätäydellisyyttä.

Pekka Ketola, innovaattori, löytöretkeilijä, innovaatioyrittäjä, innostaja ja käyttäjäkeskeisen liiketoiminnan kehittäjä, jolla on lähes 30 vuoden kokemus kansainvälisessä tuotekehityksessä ja yritysten rakentamisessa. Hän haastaa kuulijat katsomaan asioita yllättävistä näkökulmista ja etsimään uusia tapoja liiketoiminnan suurimman mahdollisuuden löytämiseen.

Aura Salla, EU-asioista vastaava yhteiskuntasuhdejohtaja, Meta. Facebookista on tullut metaversumyhtiö Meta, joka tarkoittaa uuden ajan virtuaalitodellisuuteen perustuvaa sosiaalisen median verkostoa, joka yhdistää rajat fyysisen ja digitaalisen maailman välillä. Aura Salla tekee työtä mm. eettisten kysymysten äärellä, joita suuriin sosiaalisen median kanaviin liittyy.

Tessa Clarke, OLIOn perustaja ja toimitusjohtaja. OLIO on sovellus ja markkinapaikka, jonka avulla säästetään tuhansia elintarvikkeita joka viikko. OLIO yhdistää naapurit ja paikalliset yritykset, jotta ylimääräistä ruokaa ei tarvitse heittää pois.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
28.04.2022
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuman avainsanat:
, ,
Tapahtuman koulutusalat:
Kotisivu:
https://www.frush.fi/

Tapahtumapaikka

Forssan kampus
Wahreninkatu 11
Forssa, 30100 Suomi
+ Google Map

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU