FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma - Hämeen ammattikorkeakoulu
FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma
Frush logo
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

FRUSH – Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma

18.09.2019 klo: 08.00 - 19.09.2019 klo: 18.00

Frush logo

FRUSH  Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma on paketti päivänpolttavia puheenvuoroja, toiminnallisia työpajoja sekä tietysti pitsausta. Tapahtuman tavoitteena on kiihdyttää kasvu- ja startup-yritysten kehitystä sekä ideoida ja edistää uutta kiertotalouden toimintaa. Visiona on olla valtakunnan johtava kiertotaloustapahtuma. Lue tapahtuman tiedote.

FRUSH kokoaa yhteen kiertotaloutta toteuttavia yrityksiä ja toimintamalleja ympäri Suomen. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrittäjille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille.

FRUSH on loistava mahdollisuus verkostoitua, löytää rahoitusta sekä kuulla kiertotalouden uusimmista tuulista suoraan alan asiantuntijoilta. Päätoteuttajana toimii Hämeen ammattikorkeakoulu Oy ja Forssan Yrityskehitys Oy. Ensimmäisen FRUSH-tapahtuman rahoituksessa olivat lisäksi mukana Hämeen liitto, Forssan kaupunki ja SEUTU-ohjelma.

FRUSH järjestettiin pilottina 2017 Forssan Kehräämöllä Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa. Tapahtuma järjestetään samalla paikalla jo kolmatta kertaa 18.-19.9.2019. Tarkempi ohjelma päivittyy jatkuvasti. Ständipaikkoja voi kysyä osoitteesta ilmoittautuminen@frush.fi. Huomioithan, että edullinen hinta on voimassa kesäkuun loppuun asti! 

Tiedot

Alkaa:
18.09.2019 klo: 08.00
Loppuu:
19.09.2019 klo: 18.00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
, ,
Tapahtuman yleisöt:
,
Tapahtuman koulutusalat:
Kotisivu:
https://frush.fi/

Tapahtumapaikka

Forssan kampus
Wahreninkatu 11
Forssa, 30100 Suomi
+ Google Map

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU