Hämeen kesäyliopiston avoimet ovet 1.9.2021 (toteutus verkossa) - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hämeen kesäyliopiston avoimet ovet 1.9.2021 (toteutus verkossa)
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hämeen kesäyliopiston avoimet ovet 1.9.2021 (toteutus verkossa)

01.09.2021 klo: 12.00 - 18.00

Hämeen kesäyliopiston opintotarjontaan voi tutustua keskiviikkona 1.9.2021 järjestettävissä avoimissa ovissa. Tilaisuus toteutetaan ensimmäistä kertaa verkossa, ja se on tarkoitettu kaikille opiskelusta ja avoimista yliopisto-opinnoista kiinnostuneille. Myös jo syksyn opintoihin ilmoittautuneet voivat tulla mukaan. Tapahtuma on maksuton.

”Haluamme tarjota kaikille opiskelusta ja opinnoista kiinnostuneille helpon tavan tutustua Hämeen kesäyliopistoon ja opiskeluun täällä. Nyt korona-aikana monet koulutukset on siirretty verkkoon, joten verkon yli pidettävät avoimet ovet sopivat hyvin ajan henkeen”, kertoo Hämeen kesäyliopiston apulaisrehtori Hanna Salo.

Astronautin arkipäivää tai Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa

Avoimien ovien aikana esitellään monipuolisesti kesäyliopiston koulutustarjontaa. Mukana on uutuuksia sekä ikisuosikkeja. ”Uusista koulutuksista nostaisin esiin ehdottomasti Lasten korkeakoulun Mission-X Avaruusohjelman. Kyseessä on alakouluikäisille lapsille tarkoitettu kerho, jonka taustalla on oikea astronauttien koulutus- ja valmennusohjelma. Uutuuksissa on mukana myös esimerkiksi Ratkaisukeskeinen lyhytterapian koulutusohjelma ja Erkkajooga-ohjaajakoulutus oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille”, Salo kertoo.

Avoimet ovet järjestetään verkossa 1.9.2021 klo 12-18 ja niihin toivotaan ennakkoilmoittautumista 31.8.2021 mennessä. Mukaan tapahtumaan voi liittyä silloin kun itselle sopii. Ilmoittautuminen on maksuton, eikä sido osallistujaa mihinkään. Ennakkoilmoittautuneet saavat linkin tapahtumaan etukäteen.

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki.

Tapahtumapaikka

verkossa

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU