Käännä vihreä siirtymä bisneshyödyksi! - Hämeen ammattikorkeakoulu
Käännä vihreä siirtymä bisneshyödyksi!
vihreä siirtymä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Käännä vihreä siirtymä bisneshyödyksi!

19.09.2023 klo: 12.30 - 15.30

vihreä siirtymä

Vihreä siirtymä on iso möhkäle pienelle yritykselle. Tule mukaan alueen innovaatioekosysteemiin! Sen muodostavat muutoskyvykkäät yritykset, alueen nuori ideavoima eli opiskelijat ja innovaatiotoiminnan huippuasiantuntijat oppilaitoksissa.

Käännetään vihreä siirtymä myös merkittäviksi säästöiksi:

Vihreässä siirtymässä on kyse vuosisadan suurimmasta talouden muutoksesta, joka koskettaa kaikkia toimialoja. Mini-hackathon on tiivis ja tehokas keino paikallisille mikro- ja pk-yrityksille saada konkreettista apua kestävyysongelmien ratkomisessa liiketoimintaa edistävin keinoin.

Tule kuulemaan ja ideoimaan, miten esimerkkiyrityksenä toimiva hämeenlinnalainen Ossin Pulla Oy voisi parantaa resurssitehokkuuttaan ja jakaa tuotantokapasiteettiaan. Miten vajaakäytöllä olevat tilat saataisiin tehokkaampaan käyttöön? Löydetäänkö muiden toimijoiden kanssa tehokkaita tapoja yhteisien hankintojen tekoon ja saman logistiikan käyttöön? Miten näitä ideoita ja toimintatapoja voitaisiin hyödyntää juuri sinun yrityksessäsi?

22 ammattikorkeakoulun toteuttama Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (REACT-EU) -hanke tuo saataville maksuttomia mikro-opintoja, tilaisuuksia ja sparrauksia, joilla yrittäjät ja henkilöstö voivat kehittää osaamistaan nopeasti ja ketterästi.

 

Tapahtuma on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

 

Ilmoittaudu mukaan 14.9.2023 mennessä tästä.

 

Tapahtumapaikka

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus
Vankanlähde 9
Hämeenlinna, 13100
+ Google Map