PERUTTU//CANCELLED: Kasva ja kansainvälisty! - Hämeen ammattikorkeakoulu
PERUTTU//CANCELLED: Kasva ja kansainvälisty!
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU//CANCELLED: Kasva ja kansainvälisty!

26.03.2020

Ilmainen

KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI TAPAHTUMA ON PERUTTU. // DUE TO THE CORONAVIRUS SITUATION THE EVENT IS CANCELLED

Aika: 26.3.2020 klo 8.00-16.00

Paikka: Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, C-rakennus, Auditorio

 

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Kasva ja kansainvälisty!-tapahtuma kerää Hämeenlinnan korkeakoulukeskukseen kasvusta ja kansainvälistymisesta kiinnostuneita yrityksiä ja yritystoimijoita sekä opiskelijoita.

Tilaisuuteen vapaapääsy, ilmiottaudu tästä  23.3.2020 mennessä.

 

Päivän ohjelma

8.00 Aamukahvit

8.30–10.00 Rahoitusinfo

Hämeen ELY- keskus, Tuomo Kauha ja Olli Löyttyniemi

Business Finland, Marko Ylikorpi

TE- toimisto, Mari Pöysti

Finnvera, Tuomo Kauha

Finnpartnership, Senni Muiniekka

Teollisuussijoitus, Jan-Patrick Haikkola

10.00 –12.15 TYÖPAJA: Ruokamatkailu & elintarvikevienti kasvuun Kanta-Hämeessä

Näin teet euroja viennistä

Yhteinen vientipolku: mistä apuja vientipolun porttien avaamiseen
– Mikaela Vuorisalmi, MTK , RuoKasvu- hanke

Arktisuuden lisäarvo elintarvikeviennissä
– Jaana Kotro, Luke

Brändäys ja markkinointi: Älä hukkaa aikaa tai euroja – strateginen vienti tuo tulosta
– Vilja Laaksonen, Iskussa Maailmalle- kasvuhanke Aava&Bang

Kokemuksia elintarvikeviennistä Ranskaan ja Venäjälle
– Satu Nurmi, Pro Agria

Ruokamatkailun kansainvälistyminen
– Kirsi Sippola, Western Lakeland Kanta-Häme –hanke, HAMK

Ajatuksia ja kokemuksia elintarvikeviennistä

Yritysryhmähanke ruokamatkailun ja elintarvikeviennin edistämiseen Satu Nurmi, ProAgria Etelä-Suomi

Miten yritysryhmähanke voisi ratkoa elintarvikevientiä ja ruokamatkailua? Yhteistä ideointia ja ajatustenvaihtoa

13.00–16.30 Mistä eväät elintarvikeviennin ja ruokamatkailun kasvuun Hämeessä? –seminaari 

13.00 – 13.10 Seminaarin avaus
kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari

13.10 – 13.50 Yrityspaneeli: Suomalainen ruoka maailmalle – kokemuksia ja ajatuksia, vetäjänä Jussi Eerikäinen , Hämeen Kauppakamari

13.50 – 14.30 Verkostoituminen ja kahvit

14.30 – 15.15 Mitä matkailijat odottavat ruokamatkalta ja miten ruokamatkailua viedään maailmalle  kehittämispäällikkö Terhi Hook, Visit Finland (Business Finland Oy)

15.15 – 16.00 Kokemuksia suomalaisesta ruoasta maailmalla
– yrittäjä Jyrki Sukula

Pidätämme oikeuden muutoksiin päivän ohjelmassa.

Kasva ja Kansainvälisty! on osa Maakunnallinen uudistuva kv-palvelumalli -hanketta

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä: Elinkeino-,liikenne- ja ympäristökeskus, Forssan yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, Hämeen yrittäjät, Kasvua Hämeessä, Linnan Kehitys Oy, MTK Häme, ProAgria, Riihimäen tilat ja kehitys, Suomen yrittäjäopisto

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU