Hyvin sanottu: Tekoälyä vai tunteiden tulkintaa – mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan? - Hämeen ammattikorkeakoulu
Hyvin sanottu: Tekoälyä vai tunteiden tulkintaa – mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan?
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvin sanottu: Tekoälyä vai tunteiden tulkintaa – mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan?

01.10.2022 klo: 11.45 - 13.15

HAMK järjestää tulevaisuuden taitoja ja osaamista käsittelevän pop up -keskustelun Tekoälyä vai tunteiden tulkintaa – mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan? Hyvin Sanottu -festivaaleilla Hämeenlinnan Verkatehtaalla lauantaina.

Keskustelufestivaali järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Yle, Erätauko-säätiö ja Hämeenlinnan kaupunki. Lisäksi mukana on laaja kumppanijoukko, johon myös HAMK kuuluu.

Hyvin sanottu -keskustelufestivaaleilla kaikki halukkaat voivat osallistua keskusteluun. Tapahtuman tarkoitus on lisätä rohkeutta osallistua keskusteluihin, syventää ymmärrystä toisistamme ja vahvistaa kokemusta siitä, että kaikkien äänellä on merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa. Osallistua voi myös katselemalla ja kuuntelemalla.

Festivaalin koko ohjelma löytyy Ylen sivuilta. HAMKin keskustelu käydään Verkatehtaan aulassa lauantaina 1.10. klo 11.45–13.15. Pop up -keskustelu on julkinen ja vapaille paikoille voi istahtaa kuka tahansa, joka on halukas osallistumaan keskusteluun.

Lisäksi HAMK järjestää perjantai-iltana 30.9. Hämeenlinnan pääkirjastossa Tutkijoiden yön, jossa käydään kolme keskustelua. Keskustelut ovat Hyvin Sanottu -festivaalin satelliittitapahtuma.

Lisätietoa:

  • Hyvin sanottu – Bra sagt on viisivuotinen hanke, jolla pyritään vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Samalla vahvistetaan suomalaisten luottamusta ja ymmärrystä toisiaan kohtaan. Hyvin sanottu -hanke sijoittuu vuosille 2021–2026 ja siinä on mukana laaja joukko yhteistyökumppaneita. Hanke näkyy siten paitsi Ylen sisällöissä, myös yhteistyökumppaneiden omilla alustoilla. https://yle.fi/aihe/hyvin-sanottu
  • Erätauko on tapa käynnistää ja käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Erätauon avulla tuodaan eri lähtökohdista tulevia ihmisiä käymään mahdollisimman tasavertaista keskustelua ja paikalle kutsutaan myös heidät, jotka herkästi jäävät keskusteluiden ulkopuolelle. Erätauko-säätiön perustajia ovat Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Sitra, Suomen Kulttuurirahasto sekä Svenska kulturfonden. https://www.eratauko.fi/

Tiedot

Päivämäärä:
01.10.2022
Aika:
11.45 - 13.15
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
Tapahtuman yleisöt:
Tapahtuman koulutusalat:
Kotisivu:
https://yle.fi/aihe/s/10003171

Järjestäjä

Hämeen ammattikorkeakoulu
Kotisivu:
www.hamk.fi

Tapahtumapaikka

Verkatehdas
Paasikiventie 2
Hämeenlinna, Suomi
+ Google Map

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU