Kunnianhimoa kiertotalouteen - skaalautuvat liiketoimintamallit - Hämeen ammattikorkeakoulu
Kunnianhimoa kiertotalouteen – skaalautuvat liiketoimintamallit
Palikoita, joissa erilaisia kuvia, 3x3-pinossa pöydällä. Sormet nostavat yhtä palikkaa ylöspäin.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kunnianhimoa kiertotalouteen – skaalautuvat liiketoimintamallit

19.05.2023 klo: 08.30 - 09.00

Palikoita, joissa erilaisia kuvia, 3x3-pinossa pöydällä. Sormet nostavat yhtä palikkaa ylöspäin.

Kiertotalous on tärkeä ja kasvava trendi liiketoiminnassa, ja sen hyödyntäminen voi tuoda merkittäviä etuja yrityksille. KIITO:n järjestämät tietoiskut tarjoavat erinomaisen tilaisuuden oppia kiertotalouden perusteita ja tutustua erilaisiin liiketoimintamalleihin, joilla voi kehittää omaa yritystoimintaansa.

Tietoiskun toinen aihe “Kunnianhimoa kiertotalouteen – skaalautuvat liiketoimintamallit” keskittyy siihen, miten yritykset voivat kehittää kiertotalouden mukaisia liiketoimintamalleja ja skaalautua samalla menestyksekkäästi. Tietoiskun puhujina ovat  Paavo Ritala LUT University ja Soile-Maria LinnemäkiVaatepuu, jotka jakavat omaa näkemystään kiertotalouden liiketoimintamalleista ja käytännön esimerkkejä siitä, miten kiertotaloutta voi hyödyntää omassa yrityksessä.

Tämä tietoisku on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan kehittämisestä ja kiertotalouden mahdollisuuksien hyödyntämisestä. Riippumatta siitä, oletko vasta tutustumassa kiertotalouteen tai olet jo kokenut asiantuntija, tämä tietoisku tarjoaa sinulle uusia näkökulmia ja ideoita.

Ilmoittaudu mukaan maskuttomaan tietoiskuun tästä!
Saat sähköpostiisi kalenterikutsun, jossa on linkki Teamsiin, jossa tietoisku järjestetään. Tietoiskun loppuun on varattu aikaa kysymyksille, joten voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille ja saada vastauksia suoraan heiltä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus oppia uutta ja verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita kiertotaloudesta. Tule mukaan ja ota ensimmäinen askel kohti uudistuvaa liiketoimintaa!

Lue lisää tapahtumasta tästä.

 

Tutustu KIITO -hankkeeseen tästä.

Tapahtumapaikka

verkossa

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU