Mistä motivaatio kiertotalouteen? - Hämeen ammattikorkeakoulu
Mistä motivaatio kiertotalouteen?
Palikoita, joissa erilaisia kuvia, 3x3-pinossa pöydällä. Sormet nostavat yhtä palikkaa ylöspäin.
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mistä motivaatio kiertotalouteen?

12.05.2023 klo: 08.30 - 09.00

Palikoita, joissa erilaisia kuvia, 3x3-pinossa pöydällä. Sormet nostavat yhtä palikkaa ylöspäin.

Haluatko kehittää liiketoimintaasi kiertotalouden avulla? Haluatko oppia uutta ja saada uusia ideoita, joilla voit hyödyntää kiertotalouden mahdollisuuksia? Tule mukaan Kiertotaloudella uudistuvaa osaamista (KIITO) järjestämään ensimmäiseen tietoiskuun, joka käsittelee motivaatiota kiertotalouteen. Tässä tietoiskussa sinulla on mahdollisuus kuulla kiertotalouden asiantuntijoilta, Johan Mildiltä Remeo Oy:stä ja Miikka Kotilaiselta Hiil Oy:stä, kuinka he ovat onnistuneet hyödyntämään kiertotaloutta omassa toiminnassaan ja millainen merkitys motivaatiolla on ollut heidän menestyksessään.

Tämä tietoisku on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan kehittämisestä ja kiertotalouden mahdollisuuksien hyödyntämisestä. Riippumatta siitä, oletko vasta tutustumassa kiertotalouteen tai olet jo kokenut asiantuntija, tämä tietoisku tarjoaa sinulle uusia näkökulmia ja ideoita.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin tästä!
Saat sähköpostiisi kalenterikutsun, jossa on linkki Teamsiin, jossa tietoisku järjestetään. Tietoiskun loppuun on varattu aikaa kysymyksille, joten voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille ja saada vastauksia suoraan heiltä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus oppia uutta ja verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita kiertotaloudesta. Tule mukaan ja ota ensimmäinen askel kohti uudistuvaa liiketoimintaa!

Lue lisää tapahtumasta tästä.

 

Lue lisää KIITO -hankkeesta tästä.

 

Tiedot

Päivämäärä:
12.05.2023
Aika:
08.30 - 09.00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
Tapahtuman yleisöt:
,
Tapahtuman koulutusalat:
,
Kotisivu:
https://lab.fi/fi/tapahtumat/kiito-tietoisku-1-kiertotalous-motivaatio

Tapahtumapaikka

verkossa

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU