NUOTTA-hankkeen 1. webinaari: "Tiedolla johtaminen kehittämisen ja innovoinnin tukena" - Hämeen ammattikorkeakoulu
NUOTTA-hankkeen 1. webinaari: “Tiedolla johtaminen kehittämisen ja innovoinnin tukena”
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NUOTTA-hankkeen 1. webinaari: “Tiedolla johtaminen kehittämisen ja innovoinnin tukena”

14.03.2023 klo: 08.40 - 09.50

Teknologiakeskus TechVilla Oy järjestää NUOTTA-hankkeen ensimmäisen webinaarin tiistaina 14.3.2023 klo 8:40 – 9:50, jolloin aiheena on “Tiedolla johtaminen kehittämisen ja innovoinnin tukena”.

Tiedolla johtamisesta on teknologisen kehityksen etenemisen ja datan määrän lisääntymisen myötä tullut yritysten johtamisen ja toiminnan ydintä. Tiedolla johtaminen koskettaa yhä voimakkaammin kaikenlaisia organisaatioita eri toimialoilla. Monet yritykset saavat kasvavasta datamäärästä entistä enemmän irti BI- ja raportointiratkaisuilla sekä data-analytiikalla.

Näistä teemoista ovat NUOTTA-webinaarissa kertomassa kokeneet tiedolla johtamisen asiantuntijat: Creatido Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jani Listenmaa sekä Leanware Oy:n liiketoimintajohtaja Harri Julmala.

Lue lisää ja Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin tästä!

 

 

NUOTTA- EAKR-hankkeen tavoitteena on tukea ja rohkaista pk-yrityksiä toteuttamaan palveluinnovointia ja kehittämään palvelujaan entistä asiakaslähtöisemmiksi. Hanke luo edellytyksiä myös tulevaisuudessa tapahtuvalle palveluinnovoinnille ja muulle TKI-toiminnalle tukemalla asiakasymmärryksen parantamiseen liittyvien uudenlaisten teknologioiden, ratkaisujen ja toimintatapojen käyttöönottoa pk-yrityksissä.

Hanke toteutetaan EAKR-ryhmähankkeena, ja sen toteutuksesta Uudenmaan alueella vastaa hankkeen päätoteuttaja Teknologiakeskus TechVilla Oy. Kanta-Hämeessä hankkeen toteutuksesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK).

Tapahtumapaikka

Teams