Mustiala on avoinna 22.11.2022 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Open Mustiala – Mustiala on avoinna 22.11.2022
Mustialan kampus syksyn sävyissä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Open Mustiala – Mustiala on avoinna 22.11.2022

22.11.2022 klo: 10.00 - 14.00

Mustialan kampus syksyn sävyissä

Mustiala on auki yhteistyölle, asiantuntijuudelle, opiskelijoille, tutkimukselle, innovaatioille, kuntalaisille, kohtaamisille alumneille, ja kaikille kiinnostuneille! Tervetuloa viettämään avoimien ovien päivää Mustialaan ja tutustumaan Hämeen ammattikorkeakoulun sekä Hämeen ammatti-instituutin toimintaan tiistaina 22.11.2022 klo 10-14.

Avoimien ovien päivässä pääset kuulemaan miten koulutus ja tutkimus toteutuvat Mustialan kampuksella, millaisia yhteystyömahdollisuuksia kampuksella on ja miten työelämä näkyy koulutuksessa jo opintojen aikana. Päivän aikana pääset tutustumaan myös Mustialan erilaisiin oppimisympäristöihin, kuten opetus- ja tutkimusnavettaan. Esittelemme myös Mustialassa käynnissä olevia hankkeita, ja niihin liittyvää tutkimusta. 

Työelämä saapuu kampukselle rekrytorin muodossa, joka järjestetään Vanhan opiston tiloissa. Rekrytorille saapuu useita alan yrityksiä esittelemään työllistymismahdollisuuksia ja omaa toimintaansa. Maaseutuelinkeinojen opiskelijat valmistuvat alansa ammattilaisiksi, ja voivat työllistyä useaan erilaiseen työtehtävään. Tämä on siis täydellinen tilaisuus verkostoitua ja löytää itselleen esimerkiksi kesätyöpaikka tai tuleva urasuuntaus.

Tarjoamme tapahtuman yhteydessä kahvit opinto-ohjaajille ja HAMKin alumneille klo 13 Huttulassa, Aurinkosalin puolella. 

Oppilaitoksen edustaja, oletko kiinnostunut tuomaan luokkasi tutustumaan Mustialan kampukseen ja toimintaan? Täytä Forms-lomake alla olevasta linkistä! Voit myös pyytää lisätietoa tapahtumasta lomakkeen kautta. 
Linkki Forms-lomakkeeseen

 

Lisätietoja tapahtumasta: 

Emma Nylund
Koulutuspäällikkö, maaseutuelinkeinot, Smart Organic Farming
emma.nylund@hamk.fi
+358504780812

Tiedot

Päivämäärä:
22.11.2022
Aika:
10.00 - 14.00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
, , ,
Tapahtuman yleisöt:
, , ,
Tapahtuman koulutusalat:

Järjestäjät

HAMK
HAMI

Tapahtumapaikka

Mustialan kampus
Mustialantie 105
Mustiala, 31310 Suomi
+ Google Map

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU