
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Out of the foodbox – Kestävä RuokaHäme sidosryhmätapaaminen
01.02.2023 klo: 12.00 - 15.00

Mitä voimme oppia muilta ja muilta aloilta? Mistä saamme ideoita? Tule mukaan Kestävä RuokaHämeen sidosryhmätapaamiseen laajentamaan näkökulmaasi siitä, mitä tulevaisuuden ruoantuotanto voisi olla. Tilaisuuden tavoitteena on tuoda ja antaa kestävän hämäläisen ruoantuotannon kehittämiseen uutta näkökulmaa, rakentaa toimijoiden yhteistyötä sekä ennakoida tulevaisuutta.
Mukaan ovat tervetulleita kaikki kanta- ja päijäthämäläisestä ruoantuotannosta kiinnostuneet: kuluttajista tuottajiin ja kehittäjistä päättäjiin.
Tilaisuuden järjestävät Kestävä RuokaHäme – ja DIVA – Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla -hankkeet.
Ohjelma
Klo 12–13
- Tervetuloa, Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Minna Mäkinen ja Kristiina Paju, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
- Makulihan yritysesittely
- Makulihan makkaralautanen
Klo 13–15
Alustuspuheenvuorot
- Ulkomaalaisen opiskelijan näkökulma suomalaisen ruoan tuotantoon, Gonçalo Pereira Miguel, portugalilainen Smart organic farming -koulutusohjelman opiskelija HAMK Mustialasta
- Nuorten näkökulma tulevaisuuden ruoantuotantoon, Jere Pietilä ja Caroline Salonen, Forssan ammatti-instituutti, elintarvikealan perustutkinnon opiskelijat
- Teknologian näkökulma, Janne Kuusela, teknologiapäällikkö, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
- Hyvinvoinnin ja terveyden näkökulma, Minna Penttilä ja Tarja Jaakkola, yrittäjät, Hyvinvointihotelli Forssan Luppo Oy
Ravistelevin ruokavisio 2040 -työpaja ja kahvit
- Avarretaan näkökulmia erilaisille mahdollisille tulevaisuuden visioille. Apuna käytetään Sitran Hyvät kortit -kortteja.
Päivän päätös
Ilmoittautumiset ma 23.1. klo 16.00 mennessä. Kutsua saa vapaasti jakaa eteenpäin.