Ruokamatkailun tuotteistaminen verkkovalmennus ja työpajat - Hämeen ammattikorkeakoulu
Ruokamatkailun tuotteistaminen verkkovalmennus ja työpajat
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ruokamatkailun tuotteistaminen verkkovalmennus ja työpajat

06.11.2020 klo: 09.00 - 12.00

|Toistuva Tapahtuma (näytä kaikki)

Tapahtuma 06.11.2020 klo: 09.00

Ruokamatkailun tuotteistaminen verkkovalmennus ja työpajat

Hungry for Finland (H4F) – ruokamatkailun tuotteistamishanke täydentää alueellisia ja paikallisia hankkeita valtakunnallisesti tuoden toimijoiden käyttöön yhtenäisiä työkaluja (tuotesuositukset ja päivitetty strategia) ja sparrausta. Tavoitteena on saada ruokamatkailu alueellisesti näkyvämpään rooliin niin kotimaassa kuin kv-markkinoilla ja tuottaa yhdistelmätuotteita, joissa ruoka on houkutteleva tekijä. 

Ensimmäinen verkkovalmennus ja työpaja 1 pidetään 2.10.2020 klo 9-12. 
Ensimmäistä verkkovalmennusta jatkaa toinen osuus.
Toinen verkkovalmennus ja työpaja 2 pidetään 6.11.2020 klo 9-12. 

ilmoittaudu mukaan!

 

Katso syksyn 2020 muut webinaarit ja valmennukset TÄÄLTÄ.

Tiedot

Päivämäärä:
06.11.2020
Aika:
09.00 - 12.00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
,
Tapahtuman yleisöt:
Tapahtuman koulutusalat:
Kotisivu:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/ffee25d3-8e2a-4e55-ac27-2454dabfab24?displayId=Fin2066116

Tapahtumapaikka

verkossa

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU