Tekijä-tapahtuma 2020
Tekijä 2020-tapahtuma
Tekijä 2020-tapahtuman logo
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tekijä 2020-tapahtuma

23.01.2020 klo: 09.30 - 16.00

Tekijä 2020-tapahtuman logo

Vuoden 2020 Tekijä -tapahtuma on täällä! Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen hämäläinen suurtapahtuma kokoaa yhteen alueen opiskelijat, työnhakijat, oppilaitokset ja yritykset!

23.1.2020 järjestettävällä Tekijä -tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista ja saada työmarkkinoille valmistuvat osaajat ja työnantajat kohtaamaan ja solmimaan mahdollisia kontakteja. Tapahtuma kokoaa paikalle myös toimijoita, jotka tarjoavat tietoa erilaisista työllistämisvaihtoehdoista, sekä yrittäjyydestä ja välittävät tietoa rekrytointiin liittyvistä asioista.

Verkostoitumisen lisäksi tapahtumassa pääsee kuulemaan mielenkiintoisia puhujia, esiintymässä mm. teatteritaiteen maisteri Pamela Tola, Uhana Designin Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki, sekä nuoria yrittäjiä ja uratarinoita eri aloilta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä HAMK, Hämeen kauppakamari, Linnan Kehitys Oy, Hämeen TE-toimisto, EURES, Koulutuskuntayhtymä Tavastia ja Kiipula.

Tapahtumapaikka

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus
Vankanlähde 9
Hämeenlinna, 13100
+ Google Map

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU