Tutkijoiden yö 2023 - Hämeen ammattikorkeakoulu
Tutkijoiden yö 2023
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tutkijoiden yö 2023

29.09.2023 klo: 17.00 - 20.30

Tutkijoiden yö on monipuolinen ja käytännönläheinen tiedetapahtuma, jota vietetään ympäri Eurooppaa syyskuussa. Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) osallistuu Tutkijoiden yöhön toista kertaa, ja tällä kertaa esittelemme tutkimustamme Kauppakeskus Goodmanissa ja Olutravintola Birgerissä Hämeenlinnassa. Tervetuloa kuulemaan ja kokemaan, millaista tutkimusta meillä HAMKissa tehdään!

Ohjelma

HAMKin tutkimuksen tapahtumapiste Kauppakeskus Goodmanissa (Kaivokatu 7, Hämeenlinna) klo 17-20

Voiko robotti olla hellyyttävä? Osaatko tunnistaa kaatumisvaarassa olevan puun, tai miten olisi lyhyt oppimäärä sinilevän tunnistamisessa? Kiinnostaako vihreä siirtymä tai älykäs automatiikka? Teemme HAMKissa monialaista soveltavaa tutkimusta ja sellainen on myös Tutkijoiden yön tapahtumapisteemme. Tarjoamme mielenkiintoista katseltavaa ja koettavaa kaiken ikäisille. Tervetuloa tapaamaan meitä Goodmanin ensimmäiseen kerrokseen!

 

Tutkijakeskustelut Olutravintola Birgerissä (Raatihuoneenkatu 5, Hämeenlinna ) klo 19.30-21

Tutkijoiden yön keskusteluissa pohditaan, miten jokainen meistä voi pienin teoin vaikuttaa positiivisesti lähiympäristöönsä ja koko maailmaan. Tutkijayliopettaja Outi Tahvonen kertoo luontosuhteen edistämisestä, tutkijayliopettaja Katja Vähäsantanen tunteiden merkityksestä työelämässä ja tutkijayliopettaja Jari Jussila kestävästä liiketoiminnasta. Keskustelua luotsaa kehittämispäällikkö Maria Lassila-Merisalo.

 

Lisätietoja tutkimuksestamme ja Tutkijoiden yö -tapahtumasta Suomessa:

HAMKin tutkimuksen verkkosivut

Tutkijoiden yö -tapahtuman verkkosivut

Tiedot

Päivämäärä:
29.09.2023
Aika:
17.00 - 20.30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
,
Tapahtuman yleisöt:

Järjestäjä

HAMK