UOMA - Uraa ja osaamista korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -hankkeen (ESR 2019-2020) päätöswebinaari - Hämeen ammattikorkeakoulu
UOMA – Uraa ja osaamista korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -hankkeen (ESR 2019-2020) päätöswebinaari
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

UOMA – Uraa ja osaamista korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -hankkeen (ESR 2019-2020) päätöswebinaari

06.10.2020 klo: 09.00 - 13.45

Uraa ja osaamista korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille – lisäkoulutusmalli sosiaalialalle ja liiketalouden alalle sekä mallit ammatillisen suomen ja ruotsin kielen koulutukseen

Tervetuloa UOMAn järjestämään webinaariin kuulemaan hankkeen tuloksista ja maahanmuuttajien lisäkoulutusten ja urapolkujen ajankohtaisista kysymyksistä mielenkiintoisin puheenvuoroin ja keskusteluin.

Maksuton webinaari järjestetään 6.10.2020 klo 9.00 – 13.45 Youtube-livelähetyksenä.

->Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumiset pyydämme pe 2.10.2020 mennessä. Ilmoittautuneille lähetämme vahvistusviestin, jossa on linkki tilaisuuteen.

Tarkempi ohjelma UOMAn sivuilta

UOMA-hankkeessa on kehitetty ja pilotoitu korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille tarkoitetut: non-stop -lisäkoulutusmalli sosiaalialalle ”Suomalaisen sosiaalialan ja suomen kielen lisäkoulutus, 15 op” ja liiketalouden alalle ”Suomalaisen työelämän osaaja -korkeakouludiplomi, 60 op”. Malleissa huomioidaan aikaisemmin hankittu osaaminen. Sosiaalialan lisäkoulutusmalli pilotoidaan kolmella eri toteutustavalla: monimuotototeutuksena, työn opinnollistaminen -toteutuksena ja verkkototeutuksena.
Kaikki lisäkoulutusmallit ovat sovellettavissa eri koulutusaloille.
Lisäksi hankkeessa kehitetään korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien työelämässä tarvitseman ammatillisen kielen opettamiseen soveltuvia malleja, joilla päästään suomen tai ruotsin kielellä YKI 4 tasolle. Mallit pilotoidaan työpaikoilla yksilöllisenä kielikoulutuksena.

UOMA-hanketta toteuttavat: Centria-ammattikorkeakoulu, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu ja Oulun Ammattikorkeakoulu.

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja kansallinen rahoittaja on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Tiedot

Päivämäärä:
06.10.2020
Aika:
09.00 - 13.45
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman avainsanat:
, , , , ,
Tapahtuman koulutusalat:
Kotisivu:
https://www.hamk.fi/projektit/uoma-uraa-ja-osaamista-korkeasti-koulutetuille-maahanmuuttajille/

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU