Voimaa verkostosta! - Hämeen ammattikorkeakoulu
Voimaa verkostosta!
muistilappu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Voimaa verkostosta!

15.09.2021 klo: 17.00 - 19.00

muistilappu
Hei yrittäjä!
 
Haemme vauhtia verkostosta, tervetuloa mukaan. Fasilitoidussa verkostoitumistapahtumassa etsimme yhdessä uusia yhteistyömahdollisuuksia ja kuulemme inspiroivia puheenvuoroja mm Jari Jussilalta aiheenaan Yritysyhteistyö ja HAMK Design Factory. Tule tapaamaan uusia ihmisiä ja kasvattamaan verkostoasi.
 
Tapahtuma järjestetään Zoomissa 15.9.2021 klo 17-19.
 
Tapahtuma on kaikille avoin, kutsu mukaan myös kaverisi!
 
Ilmoittaudu mukaan 10.9.2021 mennessä TÄSTÄ. Linkki Zoom-tapahtumaan lähetetään erikseen sähköpostitse ennen tapahtumaa.
 
Verkostoitumistapahtuman järjestää HAMK Smart –tutkimusyksikön hallinnoima ja Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama Muutoksen Kesyttäjä -hanke, osatoteuttajana mukana myös Hämeen ammatti-instituutti (HAMI).
 
Muutoksen kesyttäjä -hankkeessa tarjotaan yrityskohtaista kehitysapua kantahämäläisille PK-yrityksille vaiheistettuna kehittämisprosessina. Erityistä huomiota kiinnitetään strategiaan, tuottavuuteen, kannattavuuteen, työhyvinvointiin ja vastuullisuuteen. 
 
Muutoksen Kesyttäjä -hankkeessa on toteutettu Voimavideoita – vahvuuksia yrittäjyyden matkalta. Tapahtumassa on luvassa myös Voimavideoiden ensi-ilta. Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
15.09.2021
Aika:
17.00 - 19.00

Tapahtumapaikka

verkossa

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU