Webinaari: Asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen – palvelumuotoilu tarjoaa keinot - Hämeen ammattikorkeakoulu
Webinaari: Asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen – palvelumuotoilu tarjoaa keinot
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen – palvelumuotoilu tarjoaa keinot

09.05.2023 klo: 08.40 - 09.50

Vapaa

Miksi jokainen yritys tarvitsee palvelumuotoilua? Miten puheet asiakaslähtöisyydestä muutetaan aidosti asiakaslähtöiseksi toiminnaksi? Miten asiakas tuodaan yritystoiminnan ja kehittämisen keskiöön, ja millaisia hyötyjä siitä voidaan saada?

Asiakaslähtöisyys on jokaisen yrittäjän perusasetus ja hyvä asiakaskokemus on lunastettava päivittäin. Kun asiakkaan tarpeet ohjaavat yrityksen toimintaa, tarvitaan myös ihmislähtöistä ajattelua ja työkaluja. Palvelumuotoilusta on yritykselle merkittävää hyötyä, kun ratkaistaan monimutkaisia liiketoiminnan haasteita, halutaan sujuvoittaa asiakkaan arkea ja parantaa asiakaskokemusta. Parhaimmillaan palvelumuotoilun hyödyntäminen auttaakin yritystä mm. sujuvoittamaan prosessejaan ja parantamaan asiakastyytyväisyyden lisäksi myös työntekijäkokemusta.

Tule kuulemaan miten palvelumuotoilusta ovat hyötyneet monenlaiset yritykset pörssiyhtiöistä julkisiin toimijoihin. Webinaarissamme 9.5.2023 palvelumuotoilun ja asiakaslähtöisen kehittämisen asiantuntijat Sofia Forsberg ja Johanna Säynäjäkangas Qaswua Design & Development Oy:stä ja Sanna Helttunen Kreapal Design Oy:stä avaavat palvelumuotoilun etuja ja käyvät läpi oivallisia case-esimerkkejä.

Ilmoittaudu webinaariin täällä.

 

Webinaari järjestetään osana TechVilla Oy:n ja HAMK Smart -tutkimusyksikön NUOTTA-hanketta. Tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin tallenne. Pidämme oikeuden muutoksiin. 

NUOTTA-hanke tukee ja rohkaisee pk-yrityksiä käynnistämään ja kehittämään palveluinnovaatioprojekteja sekä  asiakasymmärrykseen liittyviä prosesseja ja ratkaisuja. Euroopan unionin osarahoittaman hankkeen totutuksesta vastaa Kanta-Hämeen alueella Hämeen Ammattikorkeakoulu, ja Uudellamaalla Teknologiakeskus TechVilla Oy.  Kanta-Hämeessä rahoittajana toimii lisäksi Hämeen Liitto.

Lue lisää hankkeesta ja lähde mukaan: nuottahanke.fi

Tiedot

Päivämäärä:
09.05.2023
Aika:
08.40 - 09.50
Hinta:
Vapaa
Kotisivu:
https://events.teams.microsoft.com/event/b02117e6-450d-47cc-9d58-1fb8d0bc93b1@b2645686-d964-4582-84d2-1c60c4846fc2

Tapahtumapaikka

Teams

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU