Webinaari: Kokemuksia luomumaidontuotannosta - Hämeen ammattikorkeakoulu
Webinaari: Kokemuksia luomumaidontuotannosta
Mustialan navetan lehmiä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Kokemuksia luomumaidontuotannosta

26.01.2021 klo: 12.00 - 14.30

Mustialan navetan lehmiä

Webinaarissa kuulet Mustialan nurmikokeiluista sekä satotuloksista ja tunnusluvuista opetus- ja tutkimusmaatilalla.  Puheenvuoroissa myös ajankohtaiskatsaus luomumaitotuotteiden kysynnästä ja valvonnan vinkit luomutilatarkastukseen. Tilaisuus järjestetään Zoom -ympäristössä osoitteessa http://bit.ly/luomuwebinaarit  (Ohjeet zoomin käyttöön)

Ohjelma:

12.00 Avaus, kehittämispäällikkö Outi Vahtila, HAMK
12.05 Mustialan luomutilan satotulokset ja tunnusluvut, koulutuspäällikkö Jukka Korhonen, HAMK
12.30 Nurmikokeilun tuloksia Mustialan luomutilalta, erikoistutkija Oiva Niemeläinen ja erikoistutkija Kaisa Kuoppala, Luke
13.00 Luomumaitotuotteiden kysyntä ja sopimustuotanto, kehityspäällikkö Eliisa Uusi-Heikkilä, Osk Tuottajain Maito
13.30-13.40 Tauko
13.40 Luomutilojen valvonta, tarkastukset ja niihin valmistuminen, luomutarkastaja, luomuneuvoja Satu-Maaria Ahopelto, ProAgria Etelä-Suomi
14.10 Kokemuksia Mustialan luomunavetasta, karjamestari Simo Pärssinen, HAMK

Tervetuloa!

 

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) toteuttaa yhteistyössä LUKEn, ProAgria Etelä-Suomen ja Koulutuskeskus Salpauksen kanssa Luomussa vara parempi – hankkeen (2019-2021). Rahoituslähteenä on EU-osarahoitteinen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma (2014-2020). Hankkeen tavoitteena on edistää hämäläisen luomun tuotantoa, jalostusta ja käyttöä.

Tiedot

Päivämäärä:
26.01.2021
Aika:
12.00 - 14.30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuman koulutusalat:
Kotisivu:
https://sites.google.com/a/luovapaja.com/luomussa-vara-parempi/

Tapahtumapaikka

verkossa

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU